Ekonomi

Akbank 2022 promosyon ne kadar?

Emekli promosyon miktarları emekliler ya da yeni emekli olacak kişiler tarafından araştırılıyor. İşte Akbank promosyon miktarı!Bu bankaların içinden Akbank emekli promosyon ödemesi de araştırılıyor

Emekliler, hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. Bu bankaların içinden Akbank emekli promosyon ödemesi de araştırılıyor. Akbank 2022 promosyon ne kadar? Akbank emekliye ne kadar promosyon veriyor? bu sorular sıklıkla sorulmaktadır. İşte Akbank 2022 promosyon ne kadar? sorusunun yanıtı ve detayları…

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI NE KADAR?

AKBANK PROMOSYON DETAYLARI! AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR 2022?

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığından emekli olan ve emekli maaşını 28 Temmuz 2022 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan müşterilerin bazı detayları bilmesi gerekir. Akbank müşterileri 3 yıl boyunca maaşını Akbank’tan almayı taahhüt etmesi durumunda  7.000 TL’ye varan promosyona ek olarak kampanya dönemi içinde verilecek en az 2 OFÖ Talimatı karşılığında 250 TL ve ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin de toplamda 1.250 TL ve üzeri harcama yaptıklarında 250 TL olmak üzere toplam 500 TL chip-para fırsatından yararlanma şansları vardır.

Buna ek şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet ya da Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolay bir şekilde Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirler.

YENİ EMEKLİLER MAAŞLARINI AKBANKTAN NASIL ALIR?

SSK veya Bağkur'dan emeklisi oluyorsanız, e-devlet üzerinden veya SGK İl veya İlçe Müdürlükleri'ne emeklilik başvurusunda bulunup, dolduracağınız Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde maaşınızın yatırılacağı banka tercihini Akbank olarak seçebilirsiniz.

Garanti emekli promosyon ne kadar veriyor? Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar 2022?

Ziraat bankası emekli promosyonu ne kadar 2022? İşte detaylar!

Promosyon çılgınlığı devam ediyor! Vakıfbank promosyon emekliye ne kadar veriyor?