30 / 04 / 2024

Akbank başvurana 2 bin 500 TL hediye ediyor! 

Akbank başvurana 2 bin 500 TL hediye ediyor! 

Akbank tarafından başlatılan Kasım ayı kampanyasında sona gelindi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 2 bin 500 TL ödeme alma imkanı olan bu  kampanya yarın sona eriyor.



En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank, Kasım ayında da müşterilerine yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyeti kapsamında bazı yenilikler yapan söz konusu banka, Axess kredi kartı sahiplerine tam tamına 2 bin 500 TL hediye ediyor.

Peki Akbank tarafından başlatılan Kasım ayı kampanyası ne zaman sona erecek? Akbank'ın Kasım ayı kampanyasından nasıl yararlanılır? Akbank'ın başlatmış olduğu Kasım ayı kampanyasından en fazla ne kadar yararlanılır? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Akbank Kasım ayı kampanyası ile ilgili detaylar...

Akbank başvurana 2 bin 500 TL hediye ediyor! 

HER MÜŞTERİYE 10 KULLANIM HAKKI VERİLİYOR

Kendilerine müşteri çekmek isteyen bankalar tarafından başlatılan kampanyalar pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Bankaların başlatmış olduğu kampanyalardan yararlanmak isteyenler söz konusu kampanyalar ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor.

Karar gazetesinde yer alan habere göre en çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank da Kasım ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Akbank'ın Kasım kampanyası kapsamında, ilk defa kredi kartı başvurusu yapacak müşterilerine başvurularının onaylanması durumunda 2.500 TL hediye ediliyor. Yine verilen bilgilere göre üstelik her müşteri bu kampanyadan 10 defa faydalanabiliyor.

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre söz konusu kampanyadan sadece daha önce kredi kartı başvurusu yapmayan ve ilk kez başvuruda bulunarak başvurusu onaylanmış olan müşteriler yararlanabiliyor.

Başvuru döneminin yarın sona ereceği kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Akbank tarafından başlatılan bu kampanyaya Juzdan, Akbank Mobil veya SMS üzerinden başvuru yaparak 15 Aralık 2023’e kadar market veya akaryakıt alışverişlerinde toplamda 2b in 500 lirayı bulan her 2.500 TL ve üzerindeki harcamanıza 250 TL indirim kazanabilirsiniz.

Deprem bölgesindeki 100 bin konutun su teminini DSİ yapacak!

Japon deprem uzmanından İstanbul,  İzmir  ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

İzmir'de satılık 7 zeytinlik! İhalesi 12 Aralık'ta!


Geri Dön