Ekonomi

Akbank emekli promosyon ne kadar? İşte detaylar!

Emekli promosyon miktarları hala gündemde yer alıyor. Akbank emekli promosyon miktarı merak edilip araştırılıyor. İşte detaylar!Özellikle Akbank emekli promosyonu sorgulanmaktadır

Emekli promosyon miktarları milyonlarca emeklinin merak ettiği konuların başında geliyor. Özellikle Akbank emekli promosyonu sorgulanmaktadır. Her bankanın emekli promosyon miktarı farklılık göstermektedir.

İşte Akbank emekli promosyonuna dair merak edilen detaylar…

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Akbank promosyonu nasıl alınır? çok sık sorulan sorulardan biridir. Akbank, emeklilere yönelik temmuz sonu başlattığı emekli promosyonu kampanyasını eylül ayında da sürdürüyor. Akbank, SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyanlara 7 bin 500 TL'ye varan ödül fırsatı olanağı veriyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, emeklilere özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. 30 Eylül 2022'ye kadar SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyan müşteriler 7 bin TL'ye varan promosyona ek olarak kampanya döneminde verilecek 2 adet fatura talimatına göre 250 TL ve ilk kez Axess veya Wings alacakların, toplamda 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL chip-para fırsatını yakalayabiliyorlar. Buna ek üstelik maaşlarını şubeye gitmeden Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi üzerinden kolayca alabilirler.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? AKBANK EMEKLİ PROMOSYUNU ŞARTLARI NELERDİR?

Emekli promosyonlardan yararlanabilmek için müşterinin SGK emekli maaşını 3 yıl Akbank'tan almayı taahhüt edip gerekli işlemleri yerine getirmeleri gerekmektedir.

Aylık net geliri 1.500 TL'ye kadar emeklilere 500 TL promosyon ve 4.150 TL ek promosyon, 1.500 TL–2 bin 500 TL arasında olan vatandaşlara 625 TL promosyon ve 5 bin 175 TL ek promosyon, 2 bin 500 TL ve üzerinde olan kişiler de 750 TL promosyon ve 6 bin 250 TL ek promosyon alabiliyor.  Buna ek olarak, Akbank, SGK emekli müşterilerine maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekme  olanağı sunmaya devam ediyor. Akbank’tan emekli maaşı alan ve emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı olanların yararlanabildiği kampanyada müşteriler maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini yüzde 0 faiz ile kullanabiliyor.

İstanbul’da aylık doğalgaz faturası ne kadar gelir? 100 metrekare eve doğal gaz faturası ne kadar gelir?

Binlerce sözleşmeli çalışanın kadro mesaisinde son durum! İşte detaylar!

Tedbiri elden bırakmayın! Ekim ve kasım ayında en az yüzde 30 zam! İşte detaylar!