29 / 04 / 2024

Akbank güncel konut kredisi faiz oranları 2018!

Akbank güncel konut kredisi faiz oranları 2018!

Akbank bir ay içerisinde konut kredisi faiz oranlarında dördüncü kez indirime gitti. Akbank güncel konut kredisi faiz oranı yüzde 2.59 oldu.



Akbank Ekim ayının üçüncü haftası itibari ile yaptığı güncelleme de konut kredisi faiz oranlarında ilk kez indirime gitti. Akbank bu indirimde 120 ay vadeli konut kredisi için yüzde 2,95 olan konut kredisi faiz oranını yüzde 2.89’a düşürdü.

Akbank Ekim ayının son haftasına ikinci kez konut kredisi faiz indirimi yaparak başladı. Akbank’ın Ekimin son hafta başından itibaren 120 ay vadeli konut kredisi faiz oranını yüzde 2.80 olarak uyguladı.

kbank 24 Ekim itibari ile tekrar konut kredisi faiz indirimini yaptı. Akbank’ın üçüncü kez gerçekleştirdiği konut kredisi faiz indiriminden sonra bugüne kadar konut kredisi faiz oranları yüzd e2.75 olarak uygulandı.

Akbank 5 Kasım’da gerçekleşen faiz indirimi ile bir ay içerisinde konut kredisi faiz oranlarında dördüncü kez indirime giderek güncel konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2.59 olarak belirledi.

Akbank Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Akbank 12 ile 120 ay arası vadelerde yüzde 2,59 faiz oranından konut kredisi kullandırımı yapıyor. Akbank konut kredisine ek ortalama 850 TL ekspertiz ücreti ve 116 TL taşınmaz rehin ücreti uyguluyor. Ayrıca 100 TL tutarında kredi için 500 TL kredi tahsis ücreti alıyor.


4 banka konut kredi faiz oranını düşürdü!

İki banka konut kredi faizini düşürdü, bir banka artırdı!

5 banka konut kredi faiz oranlarını düşürdü!

Üç banka konut kredi faizini indirdi!

 


Geri Dön