Ekonomi

Akbank kartınız olması yeterli! Tek bir tuşla bin TL verilecek

Akbank, müşteri çevresini genişletmek adına önemli bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında hem Akbanklı olana hem de onu davet eden 1 bin TL promosyon ödenecek. Akbank tarafından hesap kartı olanlara yönelik başlatılan bir kampanya ise hayli ilgi gördü

Bankalar tarafından hayata geçirilen yeni kampanyalar da vatandaşların bir hayli dikkatini çekiyor. Akbank tarafından hesap kartı olanlara yönelik başlatılan bir kampanya ise hayli ilgi gördü.

"SON ŞANS" DİYEREK BİR DUYURU YAYINLANDI 

Akbank müşterileri için ‘Son şans’ diyerek bir duyuru yayımladı ve müşteriler 1.000 TL verileceği belirtildi. Ödül yüklemesine hak kazanan müşteriler her ayın 10. günü, bir önceki ay sonu itibarıyla müşteri varlık düzeyi ve segmenti kontrol edilerek belirlenecek, bu doğrultuda yüklemeler aylık periyodik olarak gerçekleştirileceği ifade edildi. Banka tarafından verilen 1.000 TL puan olarak kartlara yansıtılacak.
 

1 TL HOŞ GELDİN PARASI VERİLECEK

Akbank müşteri sayısını arttırmak için yeni kampanyalar düzenlendiği belirtilerek dev banka internet sitesi üzerinden duyuruda bulunulduğu belirtilerek bu duyuruda davetle Akbanklı olan 500 bin TL üzeri varlıklı her yeni 1e1 müşteri için hem davet edene, hem davet edilene 1.000’er TL ek chip-para verileceği aktarıldı.
 

TEK BİR TUŞLA DAVET EDEBİLECEKSİNİZ

Akbank tarafından yapılan duyuruda “1e1 Davet Et Kazan” programı ile Akbanklılar, kendileri için özel olarak oluşturduğumuz davet kodunu yakınlarıyla paylaşarak, tanıdıklarının bu davet koduyla Akbank Mobil’den Akbanklı olması ve 3 ay içinde 1e1 segment müşterisi olup 500 bin TL üzeri varlık büyüklüğüne erişmesi durumunda, mevcut “Davet Et Kazan” kurgusunda kazandıkları ödüle ek 1.000 TL chip-para daha kazanılacağı ifade edildi.
Bunun yanı sıra yapılan duyuruda üstelik davet edilen kişinin de 1.000 TL chip-para kazanmasını sağladığı ifade edildi.
 

Faiz oranları 4 senenin zirvesini gördü! Böyle giderse...

"Bir anda yükselecek" diyen Selçuk Geçer dolar için rakam ve tarih verdi!