08 / 05 / 2024

Akbank maaş promosyonu ne kadar?

Akbank maaş promosyonu ne kadar?

Emekli promosyonları arasında özel bankaların verdiği promosyon ödemeleri de geniş yer tutuyor. Vatandaşlar, “Akbank maaş promosyonu ne kadar?” şeklinde sorduğu sorularına yanıt arıyor.



AKBANK MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR?

Akbank’tan maaş promosyonu almak isteyenler, Akbank’ın promosyon ödemelerine dair detaylarını bilmek istiyor. SGK Emekli Maaşını Akbank'tan alan kişiler, 7.000 TL' ye varan promosyon fırsatını yakalıyor. SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 01 Ekim ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 7.000 TL'ye varan promosyon fırsatından faydalanabilir.

HALKBANK PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Halkbank, 1.500 TL'den düşük emekli maaşı alan kişilere 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL'den fazla maaş alanlara da 750 TL ödeme alınıyor.

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON 2022 NE ZAMAN?

Ziraat Bankası promosyon için başvuruları, 18.10.2022 tarihinde başlamıştır. Bu promosyon ödemeleri 01.11.2022 tarihine kadar geçerlidir.

TEB PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Emekli maaşını 36 ay yani 3 yıl boyunca TEB bankasından almayı belgelerle taahhüt edenler, yani almaya söz verenler ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 5 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

EMEKLİ PROMOSYON 2022 NE ZAMAN BİTİYOR?

Bankalardan bazıları emekli maaşı taşıyanlara 8 bin TL üzeri ödemeler içeren kampanyalar hazırlarken ek ödemelerle ödemeler 10 bin TL'ye kadar ulaştı. Birçok bankanın, emekli promosyon kampanyalarının 31 Ağustos 2022 tarihinde sona ereceğini bildirmesinden sonra yeni bir kararla, emekli promosyon kampanyalarını güncelleyerek Ekim ayının sonuna kadar uzatma kararı aldı.

Emekliler iyi karar vermeli! Kasım ayında promosyon aldınız aldınız! Kasım promosyonları dengenizi şaşırtacak!

Tapusu olmayan ev satılır mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön