15 / 05 / 2024

Akbank tek mesaja 250 bin TL verecek

Akbank tek mesaja 250 bin TL verecek

Şu sıralar kredi arayan vatandaşlar hangi bankadan daha avantajlı kredi alabileceklerini araştırıyorlar. Akbank tarafından vatandaşlara kolay kredi verilmesi hakkında önemli bir duyuru yapıldı.



Enflasyonun artmasının ardından vatandaşların paraya olan ihtiyaçları da arttı. Vatandaşlar bu nedenle kredi alabilecekleri bankaları araştırıyorlar. Bankalar da vatandaşların kendilerinden kredi çekmeleri adına yeni duyurular yapmaya devam ediyorlar. Akbank'tan da vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru geldi. 

 Bankalar da faiz politikasının oturmasını bekleyerek, düşük faiz ile kredi vermekten çekiniyor. Hatta geçtiğimiz haftalarda ihtiyaç kredisinde 50 bin TL tavan sınır uygulanıyordu. Ancak Akbank kısıtlamaları yıktı geçti. Müşterilerine göndermiş olduğu bildirim ile şubeye gitmeye bile gerek kalmadan tek tıklamayla 250 bin TL krediyi hesabınıza tanımlıyor. Bu kampanyadan alabileceğiniz en üst tutar daha az da çekim yapabilirsiniz 100 bin TL, 150 bin TL direkt ihtiyaç kredisi başvurusu oluşturabilirsiniz. Peki, Akbank 250 bin TL kredi almak için şartlar neler? Akbank mesaj yoluyla krediyi kimlere veriyor?


Geri Dön