29 / 04 / 2024

Akbank yeni emekli promosyonuyla tüm bankaları ezdi geçti! Emekliler hemen bu rakama bakın!

Akbank yeni emekli promosyonuyla tüm bankaları ezdi geçti! Emekliler hemen bu rakama bakın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank merakla beklenen yeni emekli promosyonunu açıkladı. Akbank yeni emekli promosyonuyla tüm bankaları ezdi geçti...



Eylül ayını yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde en çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank da güncel emekli promosyon rakamlarını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre, dün itibarıyla da pek çok kişinin yararlandığı kampanyada değişiklik yapıldı.

Edirnejethaber'de yer alan habere göre pek çok kişinin merakla beklediği söz konusu promosyon ödemelerindeki tutarlar artırıldı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 18 Eylül 2023 tarihinde tarihinde başlayan bir 31 Ekim tarihine kadar sürecek. Söz konusu bu kampanyadan sonra emekliler de maaş aralığına göre verilecek olan ve merakla beklenen promosyon ödemelerini ve chip-para fırsatlarla dair araştırmalar yapmaya başladı.

Akbank yeni emekli promosyonuyla tüm bankaları ezdi geçti! Emekliler hemen bu rakama bakın!

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU 2023

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, 2023 yılının Ekim ayının son gününe kadar sürecek olan emekli promosyonuna dair Akbank'ın resmi internet sitesinde bir son dakika bilgilendirmesi de bulunuyor.

Verilen bilgilere göre, emekli maaşını üç sene boyunca Akbank'tan alacağına dair taahhüt veren emekli vatandaşlara 10 bin Türk Lirası'na ulaşan ödeme verilecek. 

Peki Akbank'ın yeni emekli promosyon ödemesi ne kadar? Akbank Eylül 2023 emekli promosyon kampanyası detayları şu şekilde:

0-3.499 lira arası maaş ödemesi alan emeklilere: 6 bin lira
3 bin 500-7 bin 499 lira arası maaş ödemesi alan emeklilere: 7 bin lira
7 bin 500-9 bin 999 lira arası maaş ödemesi alan emeklilere: 9 bin lira
10 bin TL ve üzerinde maaş alan emeklilere: 10 bin lira

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, söz konusu kampanya dönemi içerisinde, Axess ya da Wings kredi kartına tanımlanacak olan 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için de atura başına 400 Türk Lirası olacak şekilde, toplamda 2 bin Türk Lirası chip-para verilecek.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan, o ilin 6.7 şiddetinde sallanacağını açıkladı! Son dakika!

Yeni emekli olacaklar aman dikkat! Bunları yaparsanız emekli maaşınız düşer! Emekli maaşı nasıl yükseltilebilir?

Emeklilerin beklediği paralar için tarihler belli oldu! Hemen hesaplarınıza bakın!


 


Geri Dön