Ekonomi

Akbank'tan akılalmaz kampanya! O kişilere iPhone 13 hediye

Akbank dev bir kampanya ile geldi. 20 bin TL civarında olan iPhone 13'ü hediye ediyor. İşte kampanyanın ayrıntıları. Onlarca kişiye bedava iPhone 13 marka telefon verilecektir

Ülkemizin en önemli özel bankaları arasında yer alan Akbank, bomba gibi bir kampanya yapmış durumda. Onlarca kişiye bedava iPhone 13 marka telefon verilecektir. Bilindiği gibi bu telefonun piyasa değeri 20 bin TL civarında. Akbank iPhone 13 kampanyası 25 Eylül tarihine kadar devam  ediyor. Bu telefonları bedava almanız için yapmanız gerekenleri sayfamızda sizlere aktaracağız.

Bedava iPhone 13 nasıl alınabilir?
Öncelikle Akbank’ın mobil uygulamasını telefonunuza yüklemeniz gerekmekte. Bunun için Akbank müşterisi olmanız zorunlu. Sonrasında ise uygulamada bulunan kampanyaya hemen katıl sekmesine tıklamanız gerekiyor.

Kampanyaya katılan herkesin yalnızca bir hakkı bulunmakta. Tekrar tekrar bu kampanyaya katılma şansınız yoktur. 25 Eylül tarihine kadar başvuru yaptıktan sonra, yapılacak kura ile bedava olarak iPhone 13 telefonunuza kavuşmak mümkün. Bankanın resmi web sitesine baktığımız zaman kampanya hakkında tüm bilgileri edinebileceğiz. Kampanyaya katıldıktan sonra çekiliş noter huzurunda 5 Ekim tarihinde yapılacak.

 

Talihliler 7 Ekim tarihinde Takvim gazetesinde açıklanacaktır. Kazanan kişilerin belirtilen adreslere ve telefon numaralarına ulaşarak detaylı bilgi alması gerekmekte. Eğer kazandıktan sonra bağlantıya geçmezseniz, bedava telefonunuzu ne yazık ki alma şansınızı yitireceksiniz.