04 / 07 / 2024

Akbank'tan akıllara zarar kampanya! Faizsiz bu kadar para verecek

Akbank'tan akıllara zarar kampanya! Faizsiz bu kadar para verecek

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalarının tertiplediği kampanyaları yakından takip ediyor. Peki Akbank 15 bin TL faiz olmadan taksitli peşin avans ödemesi koşulları nedir? Kimler bu haktan faydalanabilir? Tüm ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.



Akbank 15 Bin TL Kampanyası

Mobil uygulama yahut şube üstünden banka müşterisi olan kişiler şube, çağrı merkezi, mobil uygulama, Juzdan uygulaması ile, internet bankacılığı, ATM, axess.com.tr, wingscard.com.tr yollarını kullanarak kredi kartı başvurusunda bulunabilecekler. Kampanyaya başvuruda bulunan ve 15 bin TL ödeme alan vatandaşlar
 ödemelerini 2-6 ay içinde taksitlendirme yapabilecek.

 Söylenen miktar haricinde başvuru yapan müşteriler için yüzde 1.36 faiz seviyesi uygulanacak.
 Kampanyadan sadece ilk defa banka müşterisi olanlar yararlanabilecek. Resmi tatil aşamasında başvuru yapan müşterilerin başvuruları ilk iki iş gününde neticelenecek.Şahsi kredi kartları için taksitli avans kullanımında ücret istenmeyecek

 Kredi kartı aktifleştikten sonra sadece bir kere taksitli nakit avans kullanımı yapılabilecek. Taksitli nakit avans bir işlem için en az 200 TL, en çok 4 bin TL olarak ATM'lerden alınabilecek.

 Taksitli nakit avans bedelleri günlük işlem limitleri ile sınırlandırılacak. Kredi kartlarından taksitli nakit avans alabilemek için kartın aktif halde olması gerekmektedir.

 Taksitli peşin avans imkanından sadece mobil uygulama üstünden başvuru yapan kredi kartı sahipleri yararlanabilecek.

Akbank tan akıllara zarar kampanya! Faizsiz bu kadar para verecek

 Free kart, ticari kredi kartı, Troy kart, ek kart, sanal kart başvuruları taksitli nakit avans imkanından yararlanamayacak.

 Taksitli nakit avans kampanyasından yararlanan kişiler 1 sene boyu kart aidat ücreti vermeyecek. Ekstre kesildikten sonra asgari bedlin ödenmemesi ya da hiç ödenmemesi halinde asgari tutar üstünden faiz uygulaması yapılacak. 

Emeklilere ard arda müjde geliyor! Şimdi de maaşlara 1300 TL zam gelecek

Rakamı duyanın ağzı açık kaldı! Garanti Bankası başka bankayı tercih edeni pişman edecek

Hanımlar dikkat! Temizlik ve cilt bakım ürünlerine çılgın indirimler geldi!


Geri Dön