Ekonomi

Akbank'tan dev kampanya! 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Hemen bakın! Görmedim demeyin, fırsatı kaçırmayın!

Türkiye'nin en gözde bankaları arasında yer edinen Akbank, flaş bir kampanya başlattı. Akbank, onlarca kişiye 25 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Peki, kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz? İşte detaylar...Akbank tarafından düzenlenen flaş kampanyadan onlarca kişi faydalanabilecek

Türkiye'nin en gözde bankaları arasında yer edinen Akbank, flaş bir kampanya başlattı. Akbank tarafından düzenlenen flaş kampanyadan onlarca kişi faydalanabilecek. 

Akbank, 25 bin TL değerinde olan iPhone 13'ü bedava verecek! Akbank'ın başlattığı muhteşem kampanya şimdi başladı. iPhone 13 kampanyası 25 Eylül tarihine kadar sürecek. Bedava iPhone 13 almak için yapmanız gerekenler tek tek açıklandı! Ücretsiz iPhone sahibi olmak istiyorsanız hemen bakın, kaçırmayın!

 

BEDAVA IPHONE 13 NASIL ALINIR? ÜCRETSİZ IPHONE 13 ALMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER NE?

Bedava iPhone 13 sahibi olmak için ilk olarak, Akbank mobil'i cep telefonlarınıza ya da tabletlerinize yüklemeniz gerekiyor. Bunun için Akbank müşterisi olmanız zorunlu tutuluyor. Ardından ise uygulamada yer verilen kampanyaya girip hemen katıl sekmesine tıklamalısınız.

Kampanyaya katılan kişilerin sadece bir hakkı bulunuyor. Tekrar tekrar bu kampanyaya katılma şansı verilmiyor. 25 Eylül tarihine kadar başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra, yapılacak kura ile ücretsiz olarak iPhone 13 telefonunuza kavuşabileceksiniz. Bankanın resmi web sitesine göz atıldığında kampanya hakkında ayrtınlı bilgiye sahip olabilirsiniz. Kampanyaya katılmanızın ardından çekiliş noter huzurunda 5 Ekim 2022'de gerçekleştirilecek.

Bedava iPhone 13 kazanan kişiler, 7 Ekim 2022'de Takvim gazetesinde açıklanacak. Talihlilerin belirtilen adreslere ve telefon numaralarına ulaşarak detaylı bilgi alması gerekmekiyor. Eğer ücretsiz iPhone 13 kazandıktan sonra bağlantıya geçmezseniz, bedava iPhone 13 alma fırsatı elinizden alıncak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN:  www.akbank.com.tr

 

Boyut ve Ağırlık:

Ekran:

Çip: 

Kamera:

Video Kaydı: 

TrueDepth Kamera:

Güç ve Pil:

MagSafe: 

İşletim Sistemi:

Promosyon alamayanlar bunu da kaçırmayın! Başvuran en az 5 bin 400 TL'yi kapacak! Hemen şimdi bakın!

Memur ve memur emeklileri dikkat! Ocak zammında son dakika! Kim ne kadar maaş alacak? Şimdi bakın, kaçırmayın!

Altının 13 gün sonra geleceği rakam! Analistler, art arda açıkladı! Hemen bakın, keşke demeyin!