04 / 07 / 2024

Akbank'tan dudak uçuklatan promosyon teklifi! Emekliler bu rakamı duyunca küçük dilini yutacak

Akbank'tan dudak uçuklatan promosyon teklifi! Emekliler bu rakamı duyunca küçük dilini yutacak

Bankaların emekli kapma yarışında Akbank, emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti.. Nisan ayı emekli promosyonunda zirveye çıktı. İşte Akbank'ın güncel emekli promosyon rakamları.



SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli aylığınızı  01 Mart – 30 Nisan 2023 tarihleri içinde Akbank’a taşıyarak ve 3 sene süresince aylığınızı Bankamızdan almayı garanti ederek 7.000 TL’ye varan promosyona ilave olarak kampanya zamanı içerisinde, ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin bir yıl süresince bir kerede veya toplamda her ay en az 1.000TL masraf sözüne 1.500TL chip-para ile toplamda 8.500 TL ödül fırsatından faydalanabilirsiniz. Üstelik,

Şubeye gitmeye lüzum olmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi vesilesi ile aylıklarınızı basitçe Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusu yapabilirsiniz.

Emekli Sandığı’ndan emekli oluyorsanız, çalışmakta olduğunuz iş yerine veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına vereceğiniz emeklilik başvurusu dilekçesinde aylık ve ikramiye ödemeleri için banka tercihinizi Akbank olarak söyleyebilirsiniz.

Akbank tan dudak uçuklatan promosyon teklifi! Emekliler bu rakamı duyunca küçük dilini yutacak

SSK veya Bağ-Kur’dan emekli oluyorsanız, e-Devlet üstünden veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri’ne emeklilik başvurusunda bulunurken, dolduracağınız Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde aylığınızın yatırılacağı banka tercihini Akbank olarak söyleyebilirsiniz.

Diğer tüm ayrıntılara Akbank'ın resmi web sitesi üzerinden erişebilirsiniz.


Geri Dön