Ekonomi

Akbank'tan promosyona zam açıklaması

Akbank da promosyona zam yapan bankalar arasına katıldı. Akbank tarafından promosyona zam açıklaması gerçekleştirildi.

Bankalar dönem dönem promosyonlara zam yapıyor... O bankalar araısnda yer alan Akbank da zaman zaman yaptığı zamlar hakkında vatandaşlara bilgilendirmede bulunuyordu. Akbank'tan promosyona zam konusunda bir açıklama daha geldi. 

emekli maaşının 10 bin TL’den 12 bin 500 TL’ye yükselmesinin ardından milyonlarca emekli en yüksek promosyonu hangi bankadan alacağını araştırıyor. Bu kapsamda, emeklilere 18 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılırken, kamu çalışanlarına da 50 bin TL’ye dayanan promosyonlar veriliyor. Birçok kamu kurumu da bünyesinde istihdam ettiği personeline yüksek promosyon ödemesi konusunda bankalarla masaya otururken, en yüksek promosyon ödemsesi yapacak banka ile anlaşma imzalıyor. 

Ordu Fatsa Belediyesi ise, belediye bünyesinde görev alan çalışanlara promosyon ödemesi konusunda Akbank ile anlaştığını duyurdu. Buna göre, belediyede çalışan 502 personele Akbank tarafından 24 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, şunları söyledi: “Akbank Fatsa Şube Müdürü Gökhan Kuş ile birlikte imzaladığımız 2 yıllık promosyon anlaşması tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Gösterdikleri özveri ve emekleriyle şehrimizin gelişimine katkıda bulunan tüm çalışanlarımıza teşekkür eder, çalışma hayatlarında başarılar dilerim.”

Akbank, yeni bir kampanyayla beraber emeklilere özel avantajlar sunmayı sürdürüyor. SGK emekli aylığını 31 Ağustos’a kadar Akbank'a taşıyan emekliler, 15 bin liraya kadar promosyon alabiliyor. Hesabını bankaya taşıyan emekliler, Axess veya Wings kartlarından ya da hesaplarından verecekleri her yeni otomatik ödeme talimatı için toplamda 2 bin 500 liraya kadar chip-para kazanıyor. Bu sayede, toplamda 17 bin 500 liraya kadar promosyon ödemesi yapılıyor.