05 / 05 / 2024

Akbank’tan son 10 gün uyarısı! Başvuranın hesabına 3 bin TL yatırılacak! 

Akbank’tan son 10 gün uyarısı! Başvuranın hesabına 3 bin TL yatırılacak! 

Türkiye’nin en çok tercih edilen özel bankaları arasında yer alan Akbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre Nisan ayı sonunda sona erecek olan kampanyaya katılan müşterilere 3 bin TL hediye edilecek. 



Türkiye’nin en çok tercih edilen özel bankaları arasında başı çeken Akbank, bu ay da Axess ve Wings sahiplerine chip-para, 450 bine ulaşan mil puan, yüzde 25'e varan indirim fırsatları ve taksit kampanyalarını, "Juzdan" uygulamasından sundu.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Akbank sektörde fark yaratan yeniliklere ve ürünlere imza atan Axess ve Wings ile müşterilerine kazandıracağı kampanya Nisan ayının sonunda sona erecek.

Akbank’tan son 10 gün uyarısı! Başvuranın hesabına 3 bin TL yatırılacak! 


AKBANK'TAN MÜJDE

Akbank tarafından müşterilere sunulan 9 bin 300 TL tutarındaki chip-para hediye kampanyası pek çok kişi tarafından merak edilirken, Axess sahipleri yapacakları 2 bin lira ve üzeri ikinci ve sonraki her giyim ve elektronik alışverişine 50 lira, toplamda 200 TL kazanıyor.

Wings sahipleri ise aynı sektörlerdeki 3 bin Türk Lirası ve üzeri 2. ve sonraki alışverişlerinde 10 bin, toplamda 40 bine varan mil puan kazanıyor. Her iki kampanyadan da faydalanmak için ay sonuna kadar Juzdan'dan katılım sağlanması yeterli olurken ayrıca Juzdan'da Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel yüzlerce markada geçerli chip-para, mil puan, indirim ve taksit kampanyaları da sunuluyor.

Axess ya da Wings kartı olmayanlar, Akbank Mobil'den gerekli başvuruları yaparak, kartlarını anında kullanabiliyor. Henüz Axessli olmayanlar için ayrıca yüksek kazançlı bir kampanya da da mevcut. 30 Nisan tarihine kadar ilk defa Axess sahibi olacaklar, 15 Mayıs'a kadar yapacakları her 2 bin Türk Lirası ve üzeri alışverişlerinde 300 TL, toplamda 3 bin Türk Lirası'na varan chip-para kazanabiliyor. 

Ayrıca yine konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Cebe inen Axess'e başvuru yapanlar kartlarını anında internet alışverişlerinde ve mobil ödemelerde kullanmaya başlayabiliyor. Yüzleri güldüren bu kampanyadan faydalanmak için Axess'e başvuru yaptıktan sonra, Juzdan uygulamasından ilgili kampanyaya katılım yeterli oluyor.

İhtiyaç nedeniyle tahliye davası açmak isteyen ev sahipleri dikkat!

Tarım Kredi Market 20 Nisan 2024 yeni aktüel kataloğu! Peynir, zeytin, kıyma, mercimek ve salçada dev indirim!

Hazır beton fiyatları 3 yılda 3 kat arttı!


Geri Dön