05 / 05 / 2024

Akbatı Bahçeşehir'de m ²'si 2 bin 600 TL'ye!

Akbatı Bahçeşehir'de m ²'si 2 bin 600 TL'ye!

Akkök şžirketler Grubu ´nun gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş Gayrimenkul, İstanbul ´un batı yakası olarak tarif edilen Esenyurt-Bahçeşehir ´de 220 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Akbatı"da yaşam 2011 aralıkta başlayacak



Akkök şžirketler Grubu ´nun gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş Gayrimenkul, İstanbul ´un batı yakası olarak tarif edilen Esenyurt-Bahçeşehir ´de 220 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Akbatı"da yaşam 2011 aralıkta başlayacak. Alışveriş Merkezi ise 4 ay öncesinde Ağustos 2011"de açılacak. Proje 50.838 metrekarelik bir arsa üzerinde yer alıyor ve toplam 242.000 metrekarelik bir inşaat alanına sahip.

şžu ana kadar yaklaşık yüzde 70"i satılan projedeki 4 katlı alışveriş merkezi üzerinde, 21 katlı Mavi Kule ve 11 katlı Yeşil Kule bulunuyor. Her iki kulede toplam 348 rezidans dairesi yer alıyor. Ortalama metrekare fiyatı 2.900 TL olan projede, Loft, Penthouse, Dubleks ve Teraslı olmak üzere 4 daire çeşidi bulunuyor. Bununla beraber alışveriş merkezi içinde yer alacak mağazalar satılmayıp, kiralanıyor. Alışveriş merkezi ve rezidansın yönetimi, Akiş iştiraki bir yönetim şirketi tarafından yapılacak. Böylece teslimat sonrasında işletme, bakım ve yönetim hizmetlerinin en üst nitelikte yerine getirilmesi amaçlanıyor.

Metrekaresi 2.600 TL
Projede mevcut dairelerin en düşük metrekare birim fiyatı 2.600 TL, en yüksek metrekare birim fiyatı ise 3.670 TL"dir. Konut fiyatları ise 257 bin TL ile 2 milyon 70 bin TL arasında değişiyor. Mevcut daire tipleri 1+1, 77 metrekare Düz Daireler ile 6+1, 571 metrekare Penthouse daireler arasında değişiyor. Akbank"la anlaşması bulunan Akbatı"nın banka kredili ödeme planına göre, 44. 410 TL peşinatla 120 ay vadeli ödeme yapılabiliyor ve bu durumda en düşük taksit de 2.411 TL oluyor. Firmanın vadeli ödeme planına göre ise, en düşük peşinat 66. 614 TL, 24 ay 0 faiz oranı ile vadelendirme de en düşük taksit de 7.196 TL oluyor. Bu ödeme planında daha düşük taksitlendirme yapılarak, 6 ayda bir balon ödemeli ödeme olanağı da sunuluyor.

Akıllı ev uygulaması mevcut
Sadece rezidans sakinlerine özel sosyal ve spor alanlarda kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, pilates, masaj odası, fitness salonu, cafe - bar yer alıyor. Peyzaj düzenlemesi içinde açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, çocuk havuzu, çocuklar için oyun alanları, dinlenme alanları ve yürüyüş yolları bulunmakta, ayrıca TV odası ve œbusiness center yer alıyor. 7/24 güvenlik, 7/24 acil ambulans temini, concierge, teknik servis hizmetleri ile işletme sistemi profesyonel bir ekip tarafından karşılanıyor. Concierge hizmetleri uyandırma servisinden isteğe bağlı olarak özel ev temizliğine kadar, bir otelde alabileceğiniz tüm servisleri kapsayacak. Her daire için özel depo ayrılacak, özel otopark yeri verilecek, ayrıca misafirler için de kapalı otopark ayrılacak. Kapalı otoparktan asansörle dairelere geçiş sağlanacak. Bunların yanında tasarım ve uygulamada ileri teknoloji çözümleri kullanılacak. Fiber optik iletişim omurgası ile IP-TV, digital platformlar ve internet erişimlerinde üstün performans sağlanması amaçlanıyor. Ayrıca akıllı ev uygulamaları da kullanılacak. Ayrıca projede TEM"den doğrudan çıkış sağlanacak ve E-5"ten de yaklaşık 9 km uzaklıkta. Yapılacak yeni bağlantı yolu ve gişeler ile TEM"den hızlı ve kolay erişim sağlanacak.
Hürriyet Emlak


Geri Dön