08 / 10 / 2024
fuzul

Akbatı sürdürülebilir gelecek için 1 saat ışıkları kapatacak!

Akbatı sürdürülebilir gelecek için 1 saat ışıkları kapatacak!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi, 26 Mart 'da WWF 'nin küresel iklim değişikliğiyle mücadele amaçlı düzenlediği ‘Dünya Saati ' kampanyasına, bir saat süre ile ışıklarını kapatarak destek verecek




Yaşam alanlarında yeşile verdiği önem ile dikkat çeken Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi, 26 Mart 'da WWF 'nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) küresel iklim değişikliğiyle mücadele amaçlı düzenlediği ‘Dünya Saati ' kampanyasına, bir saat süre ile ışıklarını kapatarak destek verecek.

 Esenyurt-Bahçeşehir 'de Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.şž. tarafından yapımı süren Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çevre dostu yapısı ve sahip olduğu sosyal sorumluluk bilinciyle ‘Sürdürülebilir Gelecek ' için bir saat süre ile ışıklarını kapatacak.

 Konuyla ilgili olarak Akiş Gayrimenkul Yatırımı Anonim şžirketi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, “Yapımı hızla devam eden Akbatı Residences & Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi projemizde çevreye duyarlılık bilinci ile yeşil alan kullanımına büyük özen gösterdik. Türkiye 'de ilk kez dikey bahçe uygulaması gerçekleştirerek, doğal bir atmosfer oluşturmayı amaçladık. Ayrıca projemiz kapsamında tüm malzeme seçimi ve uygulama tercihlerimizi doğa dostu alternatiflerden yana kullandık. Bu sorumlulukla WWF 'in kampanyasına destek verecek olmaktan dolayı mutluyuz. ” şeklinde konuştu.

 

 


Geri Dön