28 / 08 / 2024

Akbatı Sürdürülebilir Gelecek için ışıklarını kapattı

Akbatı Sürdürülebilir Gelecek için ışıklarını kapattı

Akbatı Residences & Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi, 26 Martda WWFnin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) küresel iklim değişikliğiyle mücadele amacıyla düzenlediği Dünya Saati kampanyasına, bir saat süre ile ışıklarını kapatarak destek verdi



Yaşam alanlarında yeşile verdiği önem ile dikkat çeken Akbatı Residences & Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi, 26 Martda WWFnin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) küresel iklim değişikliğiyle mücadele amacıyla düzenlediği Dünya Saati kampanyasına, bir saat süre ile ışıklarını kapatarak destek verdi.

Esenyurt-Bahçeşehirde Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. tarafından yapımı süren Akbatı Residences & Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çevre dostu yapısı ve sahip olduğu sosyal sorumluluk bilinciyle Sürdürülebilir Gelecek için bir saat süre ile ışıklarını kapattı.

Konuyla ilgili olarak Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Yapımı hızla devam eden Akbatı Residences & Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi projemizde çevreye duyarlılık bilinci ile yeşil alan kullanımına büyük özen gösterdik. Türkiyede ilk kez dikey bahçe uygulaması gerçekleştirerek, doğal bir atmosfer oluşturmayı amaçladık. Ayrıca projemiz kapsamında tüm malzeme seçimi ve uygulama tercihlerimizi doğa dostu alternatiflerden yana kullandık. Bu sorumlulukla WWFin kampanyasına destek verecek olmaktan dolayı mutluyuz. Aynı bilinç ve sorumluluk ile yapacağımız yeni projelerimizle de destek olmaya devam edeceğiz. şeklinde konuştu.

Sektörde yer alan tüm projelerin öncelikli amacının insanlara doğayla barışık yaşam alanları sunmak olması gerektiğini söyleyen Durusoy, bu bilinçle yapılan projelerin daha fazla ilgi gördüğünü ve bunun  etkisinin satışlara da yansıdığını belirtti. 
 
Günümüzün en büyük sorunu haline gelen küresel ısınma ve çevre kirliliği konusunda herkese görev düştüğünü söyleyen Durusoy, bu bilincin eğitimle sağlanabileceğinin  altını çizdi.

www.akbati.com
0212 444 1 422


Geri Dön