07 / 05 / 2024

Akel, yeni elektrikli mutfak aletlerini tanıtacak!

Akel, yeni elektrikli mutfak aletlerini tanıtacak!

Ev aletleri sektöründe Akel markasıyla elektrikli ızgaranın yanı sıra, davul fırın, katmer/kavurma sacı, midi fırın ve elektrikli ocak üreten Akel Elektrikli Mutfak Aletleri, en yeni ürünleriyle ZUCHEX 'deki yerini aldı



Sağlıklı beslenmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacağına inandığı Akel Ocakbaşı Elektrikli Izgara 'yı geçtiğimiz ay satışa sunan Akel Elektrikli Mutfak Aletleri, en yeni ürünlerini 22. Uluslararası Elektrikli Ev Gereçleri, Züccaciye ve Hediyelik Eşya Fuarı 'nda (ZUCHEX) sergileyecek. Fuar 23-27 Eylül tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar Alanı 'nda düzenleniyor. Ev aletleri sektöründe Akel markasıyla elektrikli ızgaranın yanı sıra, geleneksel davul fırın, katmer/kavurma sacı, midi fırın ve elektrikli ocak üreten Akel Elektrikli Mutfak Eşyaları Sanayi, geniş ürün gamıyla Tüyap Beylikdüzü Fuar Salonu 7. Hall, 715-716 nolu standında yerini aldı. Ürünlerini Türkiye 'nin yanı sıra yurtdışına da sattıklarını söyleyen   Akel Elektrikli Mutfak Aletleri Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, fuarda ciddi iş bağlantısı yapmayı planladıklarını açıkladı.

İlk sipariş Fransa 'dan

Geçen ay satışına başladıkları Akel Ocakbaşı Elektrikli Izgara hakkında bilgi veren Gümüşoluk şunları söyledi:

  “Özellikle piknik sezonunun bitmesiyle birlikte artık balkon sefası başladı. Yeni sezonda en iddialı ürünümüz olan Akel Ocakbaşı Elektrikli Izgara, balık ve tavuk gibi yiyecekleri 10-12 dakikada mükemmel pişirirken, duman ve koku yapmıyor. Izgaranın üzerine bulunan cam kapak sayesinde yemeklerin pişip pişmediğini çok rahat görebiliyorsunuz. Ürün yılın 12 ayı mangal keyfi yapmak isteyenlerin yanı sıra sağlıklı beslenmek isteyenlerden de yoğun ilgi görüyor. 60 liradan satışa sunulan Akel Ocakbaşı Elektrikli Izgara 'nın 6 değişik modeli bulunuyor. ”

Akel Ocakbaşı Elektrikli Izgara 'ya Türkiye 'nin dört bir yanında talep geldiğini ifade eden Gümüşoluk, ihracatına da başladıklarını, ilk siparişin de Fransa 'dan geldiğini açıkladı.


Geri Dön