GYO

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...  

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bodrum Yalıkavak'ta Arsa Alımı hakkında açıklama yaptı. 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta arsa satın alacak.

Peki Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı;'nın Bodrum Yalıkavak'ta alacağı arsanın büyüklüğü ne kadar? İşte Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın o açıklaması...

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta arsa satın alacak. Şirketin satın alacağı arsanın büyüklüğü 22 bin 197 metrekare olarak açıklandı.

Akfen GYO bu arsada villa projesi inşa edecek. Satışa sunulacak olan villaların geliri ile şirket için ek gelir yaratılacak.

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları yayımlanmıştı. Akfen GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre söz konusu şirket 30 Haziran 2022 tarihi itibariyle 76 milyon 483 bin 665 Türk Lirası tutarında hasılat elde etti. Akfen GYO'nun 30 Haziran 2022 tarihi itibariyle toplam özkaynağı ise 3 milyar 532 milyon 976 bin 672 Türk Lirası olarak gerçekleşti.

Akfen GYO, Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine de ulaşmıştı. Otellerin Gelir Performanslarına ilişkin yapılan açıklamada, Haziran ayında şirket portföyündeki 25 varlıktan 21'ini meydana getiren otellerden tarihindeki tüm ayların en yüksek EUR bazlı kira gelirinin elde edildiği belirtildi. Akfen GYO, Temmuz ayının ilk günlerinde yaptığı bir KAP açıklamasında, gayrimenkullerinin değerinin yüzde 36 yükseldiğini açıklamıştı. Akfen GYO açıklamasında portföydeki gayrimenkullerin toplam değerinin EUR bazında yüzde 14, Türk Lirası bazında ise yüzde 36 yükselişle beraber toplam 488,1 milyon EUR'ya artığını duyurdu.

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirilecek olup inşa edilecek villalar satılarak Şirketin mevcut gelirlerine ek yeni gelir yaratılacaktır.

Akfen GYO'nun 2022 yılının ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde ettiği belli oldu!

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı! 

Akfen GYO'nun gayrimenkullerinin değeri yüzde 36 arttı!