28 / 04 / 2024

Akfen GYO'nun Başkanı yine İbrahim Süha Güçsav oldu!

Akfen GYO'nun Başkanı yine İbrahim Süha Güçsav oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha Güçsav seçildi...



Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) temsil ve ilzam hakkında açıklama yaptı. 

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha Güçsav'ın, Yönetim Kurulu  Başkan Vekili olarak Mustafa Keten'in, daha önceki görev süreleri hesaba katılmaksızın atanmasına karar verildi.

Akfen GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 03.05.2018 tarihli Yönetim Kurulu  toplantısında, Türk Ticaret Kanununun 390 (4). maddesi hükümleri  uyarınca aşağıda belirtilen kararlar Yönetim Kurulu Üyelerimizin oybirliği  ile alınmıştır: 

1.     Şirketimiz Yönetim Kurulu  Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha GÜÇSAV'ın, Yönetim Kurulu  Başkan Vekili olarak Mustafa KETEN'in, daha önceki görev süreleri  hesaba katılmaksızın atanmasına,
 
2.     Şirketimiz A Grubu  imza yetkilileri olarak Yönetim Kurulu Başkanı / Murahhas Aza İbrahim  Süha Güçsav, Yönetim Kurulu Üyeleri Pelin Akın Özalp ve Selim Akın'ın atanmasına  ve herhangi ikisinin müştereken Şirketimizi her konuda ve  sınırsız olarak temsil ve ilzam etmelerine.

İbrahim Süha Güçsav kimdir?
 


Geri Dön