05 / 05 / 2024

Akfen Karaköy Gayrimenkul, 1 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Akfen Karaköy Gayrimenkul, 1 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak İbrahim Süha Güçsav, Başkan Yardımcısı olarak Orhan Gündüz, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Bilal Keskin ile Selim Akın görev yapacak



Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat Anonim şžirketi 'nin kurucuları, Bilal Keskin, Akfen GYO A.şž., Akfen Gayrimenkul Ticaret ve İnşaat A.şž., Akfen Holding A.şž. ve Keskin Global Yatırım Turizm İnşaat Ltd. şžti. olarak belirlendi.

1 milyon TL sermaye ile kurulan Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.şž. 'nin ortakları arasındaki hisse dağılımına göre;

Firmanın iş konusu; Her tür turizm tesisi, otel ve gayrimenkul yatırımları planlamak, inşaatını yapmak, yaptırmak, işletmek, işlettirmek … ve ana sözleşmede yazılı olan diğer işleri yapmak.

Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak İbrahim Süha Güçsav, Başkan Yardımcısı olarak Orhan Gündüz, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Bilal Keskin ile Selim Akın görev yapacak.

Adres: Büyükdere Caddesi, Levent Loft C Blk.-Levent
Tel: 0212 371 87 00


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön