30 / 04 / 2024

Akfen İnşaat, ortaklarını genel kurul toplantısına çağırıyor!

Akfen İnşaat, ortaklarını genel kurul toplantısına çağırıyor!

Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat Anonim şžirketi Yönetim Kurulu, ortaklarını 2010 yılı olağan genel kurul toplantısına çağırıyor. Toplantı 18 Nisan 2011 günü saat 11.00'da şirket merkezi olan Levent Loft'ta yapılacak



Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat Anonim şžirketi Yönetim Kurulu tarafından verilen ilan şu şekilde;

AKFEN GAYRİMENKUL TİCARETİ VE İNşžAAT ANONİM şžİRKETİ YÖNETİM KURULUNDAN 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

şžirketimiz 2010 Yılı Olağan Genel Kurulu aşağıdaki gündemi görüşmek ve karara bağlamak üzere şirket merkezi olan Levent Loft, Büyükdere Caddesi, No: 201 C Blok Kat: 8 Levent-İstanbul adresinde, 18 Nisan 2011 tarihinde saat 11:00'de toplanacaktır.

TOPLANTI GÜNDEMİ:

1. Açılış, Başkanlık Divanı'nın oluşturulması ve toplantı tutanaklarının imzalanması için Dıvan'a yetki verilmesi,
2. 2010 yılı Yönetim Kurulu faaliyet ve denetçi raporlarının okunması ve müzakeresi,
3. 2010 yılı bilanço ve gelir tablosunun okunması ve onaylanması,
4. Yönetim Kurulu Üyeleri ye Denetim Kurulu Üyelerinin ibrası,
5. Yeni Denetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi,
6. Yönetim Kurulu Üyelerinin Türk Ticaret Kanunu'nun 334-335. maddelerinde yazılı muamelelerin ifası hususunda yetkilendirilmelerinin görüşülmesi, karara bağlanması,
7. şžirket Esas Sözleşmesi'nın 3,7,9,10 ve 17. maddelerinin değiştirilmesinin görüşülmesi, tadil metninin onayı, 8.Dilek, öneriler ve kapanış.

VEK܂LETNAME

Hissedarı bulunduğum/bulunduğumuz Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat Anonim şžirketi'nin 18 Nisan 2011 tarihinde şirket merkezi olan Levent Loft, Büyükdere Caddesi No: 201 C Blok Kat: 8 Levent-İSTANBUL adresinde saat 11:00'de yapılacak olan 2010 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısında beni/bizi temsil etmeye, gündeme yeni madde ilave etmeye ve gündemdeki maddelerin karara bağlanması için oy kullanmaya ....,  'yi vekil tayin ettim/ettik.

VEK܂LETİ VEREfj İsim, İmza, Tarih

VEK܂LETİ VERENİN Sermaye Miktarı: Hisse Adedi: Oy Miktarı: Adresi:
ESKİ METİN
MAKSAT VE MEVZU

MADDE 3- şžirketin maksat ve mevzuu başlıca şunlardır.

1 -) Türkiye'nin iç ve dış turizm potansiyelinin gelişmesi ve mevcut kaynakların dana verimli bir şekilde işletilmesi ile turistlerin dinlenme, eğlence ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması konularında hizmet vermek, turistik yerlerle turizme elverişli alanlarda hakiki ve hükmi şahıslar yada devlete ait arazi ve arsalar satın almak, kiralamak, kiraya vermek, tatil köyü, otel motel, kamp, plaj, termal, sportif tesisler, konukevi, eğlence yerleri, lokanta, gazino, restoran, pastane gibi tesisler kurmak, inşa ettirmek, işletmek, işlettirmek, kiraya vermek.

2-) Yol, köprü, baraj, içme suyu, sulama, kanalizasyon, petrol ve tabi gaz boru hatları, liman okul ve hastane, toplu ve Sosyal konut inşaattan, kat karşılığı (yap-sat) gibi kamu ve özel kuruluşlara ait tesisler ile sanayi ve turistik tesislerin inşaat ve taahhüt işleri ile her türlü uluslar arası ihale ve inşaat taahhüt işlerine iştirak etmek, bizzat yapmak. İnşaat işleri ile ilgili fabrika ve tesis kurmak, işletmek, gerektiğinde kiralamak veya kiraya vermek. İnşaat dekorasyon ve işletmesi için gerekli her tür mal ve malzemenin alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak.

3-) Konusu ile ilgili her türlü iç ve dış ticaret yapmak. 4-) şžirket konusu ile ilgili pazarlama faaliyetleri yapabilir, konumu ile ilgili kurulmuş ve kurulacak her nevi ticareti ve sanayi teşebbüsleri iştirak eder veya bunlara ortak olabilir, konusu ile ilgili yatırım yapabilir. 6-) İhalelere iştirak ödertaahhütlerde bulunabilir. Taahhütlerini yapmak, kendi taahhütlerini başkalarına yaptırabilmek için gerçek ve tüzel kişilerle anlaşmalarda bulunabilir. şžirket amaç ve konularını gerçekleştirmek için;

1- Amacı, konusu ve ana sözleşme izni oranında işlerini gerçekleştirmek için her türlü idari mali ve teknik çalışmalarda bulunur.

2- Amaç ve konusu ile ilgili her türlü haberleşme ve bilgi işlem donanımını, tesisat ve yazılım satın alır, ithal eder kiralar ve bunları satar ihraç eder ve kiraya verir.

3- Amaç ve konusu ile ilgili taşınmaz mal satın alır kiralar ve bunları satar ve kiraya verir.

4- Amaç ve konusu ile ilgili her türlü büro makinalar ve malzemesi satın alır ithal eder kiralar ve bunlar satar ihraç eder.

5- Bütün taşınır ve taşınmaz mallar üzerine şirket işleri ile ilgili rehin ipotek,mülkıyeti muhafaza ve benzeri yasal haklar tesis ettirebilir. Üçüncü şahıslara ait taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde şirket lehine aynı hakları tesis ettirebilir.

6- Amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için menkul gayrimenkul makina teçhizat ve taşıt almak devretmek ferağ etmek kısmen veya tamamen kiraya vermek veya kiralamak ayrıca irtifak hakkı irtifa rehin ve sükna haklar ile medeni kanun hükümleri gereğince ayni veya gayri maddi haklarla ilgili her türlü iltizami ve tasarruf işlemleri yapmak ihtira hak ve beratlar lisans imtiyaz hak vel


Geri Dön