Kent Haberleri

Akılları baştan uçuran dolar tahmini! Dolarda ipler resmen koptu!

Dolar kurundaki dalgalanmalar hız kesmeden devam ediyor. Finans piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, 19 TL'nin üzerine çıkan dolar hakkında açıklamalarda bulundu. Fed'in (FED) faiz kararı sonrasında dolar kurunda yeni bir yükseliş yaşandı. Uzman, piyasalardaki dalgalanmalar hakkında yorumlarını paylaştı.Geçer, ABD Merkez Bankası'nın aldığı faiz kararı sonrasında dolar kuruyla ilgili senaryoyu takipçileriyle paylaştı

Para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar hakkında açıklama yaparak, doların 19 TL seviyelerine yükseldiği dönemde, doların 25 TL'ye kadar yükselebileceğini iddia etti. Geçer, ABD Merkez Bankası'nın aldığı faiz kararı sonrasında dolar kuruyla ilgili senaryoyu takipçileriyle paylaştı.

Geçer, yatırımcılara elindeki doları tutmaları ve dolar üzerinden borcu olanların borçlarını bir an önce kapatmaları uyarısında bulundu. Tahminlerine dayanarak, doların 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçim gününde 25 TL'yi aşabileceğini söyledi.

Geçer, dolar kurundaki yükselişi ve piyasalardaki dalgalanmayı, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararları ve Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile açıkladı. Ayrıca, seçimlerin önemine dikkat çekerek, yatırımcıların bu tarihe hazırlıklı olmaları gerektiğini belirtti.

Sonuç olarak, Selçuk Geçer'in dolar kurunda yaşanabilecek yükseliş hakkındaki tahminleri yatırımcılar için önemli bir uyarı niteliği taşımaktadır. Ancak, piyasalardaki dalgalanmaların birçok faktöre bağlı olarak değişebileceği unutulmamalıdır.

DOLAR KURU NE KADAR OLACAK?

Piyasalar son dönemde, hem alınan faiz kararları hem de Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi gibi yaşanan olaylar nedeniyle büyük bir dalgalanma yaşıyor. Dolar kurundaki artış da 19 TL seviyesine kadar yükseldi.

Öte yandan, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerin önemi Selçuk Geçer tarafından vurgulanıyor. Geçer'in tahminlerine göre, seçim gününde piyasalarda hazırlıklı olmak gerekiyor. Ayrıca, Geçer dolar kurunun 25 TL'yi aşmasını beklediğini ifade ediyor.

Akbank'ın kapısındaki kuyruk bu yüzdenmiş! Emekli promosyonunda efsaneleşti: Açıklanan rakam dudak uçuklattı!
Emekli maaş zammı alanlar dikkat! Banka sözleşmenizi güncellemiş olabilir, kontrol etmeniz gerek!
Akaryakıtta son durum! İşte 25 Mart Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!