09 / 05 / 2024

Akıllı Saat Arayanlar Dikkat! İşte Apple Akıllı Saat Serisinin Mart 2022 Fiyat Listesi…

Akıllı Saat Arayanlar Dikkat! İşte Apple Akıllı Saat Serisinin Mart 2022 Fiyat Listesi…

Birçok kişinin tercihi olan, Apple giyilebilir teknoloji ürünlerinden akıllı saatleri inceledik. İşte özellik ve fiyatlarıyla Apple Watch Serisi…



Teknoloji devi Apple tasarladığı ürünlerle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Tasarladığı teknoloji ürünleri ve pratik çözümler sunan cihazlarıyla Apple, ilk akla gelen markalardan biri. Geniş kitleye ulaşan marka, bilgisayardan cep telefonuna, tabletlerden giyilebilir teknoloji ürünlerine kadar birçok kategoride ön planda.

Apple akıllı saat modelleri de hem özellikleri hem de görünümleriyle kullanıcılardan tam not alıyor. Teknoloji tasarımı akıllı saatler, her gün yenisi eklenen özellikleri ile ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran pratik çözümler sunuyor. Gelin Apple akıllı saat modelleri, özellikleri ve fiyatlarını birlikte inceleyelim…

1. APPLE WATCH SERİES 7

Akıllı Saat Arayanlar Dikkat! İşte Apple Akıllı Saat Serisinin Mart 2022 Fiyat Listesi…

Apple akıllı saat ailesinin en yeni ve gelişmiş özelliklerine sahip olan cihazı Apple Watch Series 7, yeni nesil teknolojileri bünyesinde barındırıyor. Kullanıcılar için çok yönlü bir kullanım deneyimi sunan model, alüminyum malzemeden üretilen kasası sayesinde çevresel etkenlere karşı koruma ve hafif düşmelere karşı önlem sağlıyor. Ayrıca sürekli açık ekran özelliği hem saate bakma hem de gelen mesajları kontrol etme yönünden kolaylık sağlıyor. Suya ve toza karşı koruma sağlayan, günlük kullanıma uygun akıllı saat, içinde yer alan dahili depolama alanı sayesinde de çeşitli verileri kaydetmeye olanak sağlıyor.

İnce tasarımı ile görsel beklentileri karşılayan akıllı saat, pusula, kalp atış hızı, altimetre ve ivmeölçer gibi sensörlerin yanında kronometre, uyku monitörü, alarm, takvim, adımsayar, kalori takibi gibi ek özellikleri de sunuyor.

Akıllı Saat Arayanlar Dikkat! İşte Apple Akıllı Saat Serisinin Mart 2022 Fiyat Listesi…

GENEL ÖZELLİKLER

Kamera: Yok

Cihaz İşletim Sistemi: WatchOS

İşletim Sistemi Versiyonu: WatchOS 8

Titreşim: Var

Mikrofon: Var

Hoparlör: Var

Konum Bilgisi: Var

Kalp Atış Hızı Sensörü: Var

Telefon Görüşmesi: Var

Telefon Görüşmesi Şekli: Bluetooth ile Telefon Üzerinden

Toza Dayanıklılık: Var

Suya Dayanıklılık: Var /50 metreye Kadar Su Geçirmezlik

Ayrıca, Akıllı Bildirimler, Apple Music, Bas Konuş (Walkie-Talkie), Bluetooth Kulaklık ile Eşleşme, Dünya Saatleri, FM Radyo, Gelgit Grafiği, Hesap Makinası, Müzik Çalar, Navigasyon (Harita), Sesli Uyarı, Siri, SMS Görüntüleme ve Yanıtlama, Güvenlik ve Koruma, Acil Durum Araması (SOS), Düşme Algılama ile Spor ve aktivite takibi uygulamalarına olanak sağlıyor.

Apple Watch Series 7

Fiyatı: 5.899 TL


Geri Dön