28 / 04 / 2024

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.



Türk Telekom'un kampanyasında akıllı saatlerden tablete, bluetooth kulaklıklardan hoparlörlere kadar pek çok üründe indirim fırsatı var. 

#resim2>

Okullar açılırken alışveriş telaşındaki öğrenci ailelerine ilaç gibi bir kampanya haberi geldi Türk Telekom’dan… Öğrenci ve velileri için ihtiyaç duydukları destek Türk Telekom’dan geldi. Kampanya kapsamında Türk Telekom müşterileri, akıllı çocuk saatinden tablete, bluetooth kulaklıktan hoparlörlere kadar pek çok üründe indirim ve taksit avantajına sahip olabilecek. 

Kampanyanın detaylarına bakacak olursak;  12 aylık taahhütle 2 bin 449 TL olan Samsung Galaxy Tab A7 Lite'ı peşin fiyatına kontratla 450 Türk Lirası indirimle alabileceksiniz. Türk Telekom ise,  yine 3 bin 449 TL'lik fiyatıyla dikkat çeken Samsung Galaxy Tab A8'i 500 TL indirimle sahip olma ayrıcalığı sunuyor.


Müşteriler çoğu zaman taksit seçeneklerini daha cazip ve uygun buluyor. Ürünleri taksitle almak isteyen müşteriler için de elbette Türk Telekom Okula Dönüş Kampanyası’nda kolaylıklar var. Taksitli seçenekleri tercih eden müşteriler Casper Via S48 tableti 6 ay taksit imkânıyla ve aylık 383 TL ödeyerek, Hometech Alfa 1023’ü ise 6 ay taksitle ve aylık 235 Türk Lirası ödeyerek satın alabiliyor.
 


Geri Dön