GYO

Akiş GYO Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri açıklandı! 

Akiş GYO tarafından İstanbul Kadıköy'de yer alan Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...  Peki Akiş GYO'nun İstanbul Kadıköy'de yer alan Erenköy ve Caddebostan parsellerinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kadıköy'de yer alan Erenköy ve Caddebostan parsellerine ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. 

Peki Akiş GYO'nun İstanbul Kadıköy'de yer alan Erenköy ve Caddebostan parsellerinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Akiş GYO'nun İstanbul Kadıköy'de yer alan Erenköy ve Caddebostan parsellerinin değerleri peş peşe açıklandı.

Akiş GYO Erenköy parseli, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 1435 ada 39 nolu arsa konumlanıyor. Caddebostan binası ise İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 378 ada, 25 parselde yer alıyor. 

Akiş GYO Erenköy parselinde dükkan+konut projesi inşaatı devam ediyor. Parselin yakın çevresinde, üst gelir grubu tarafından mesken ve işyeri (restaurant, cafe vb.) olarak kullanılan ayrık nizamda inşa edilmiş 2-5 katlı binalar yer alıyor. Akiş GYO Erenköy parseli, Caddebostan Migros’a 100 metre, Bağdat Caddesi’ne 500 metre, Göztepe 60. Yıl Parkı’na 900 metre, Erenköy Tren İstasyonu’na 1,5 kilometre, Şemsettin Günaltay Caddesi’ne ise yaklaşık 2,2 kilometre mesafede konumlanıyor. 

Akiş GYO Erenköy parselinin arsa değeri 226 milyon 100 bin TL,  Kat Karşılığı İnşaat İşi Sözleşmesine Göre AKİŞ GYO Lehine Halihazır Durum Değeri ise 332 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Akiş GYO Caddebostan binası 2 bin 687 metrekare yüzölçümlü parselde konumlanıyor. Parselin Bağdat Caddesi’ne cephesi yaklaşık 36 metre, derinliği ise yaklaşık 67 metre olarak belirlendi. Bina 4 bodrum, zemin, 4 normal kat ve çatı kattan meydana geliyor. Binanın toplam alanı 12 bin 920 metrekare olarak belirlendi. 

Akiş GYO Caddebostan binasının arsa dahil piyasa değeri 835 milyon 600 bin TL, aylık kira değeri ise 3 milyon 490 bin TL olarak belirlendi. 

Değerleme raporu için tıklayın

Değerleme raporu için 

Akbatı AVM'nin değeri dudak uçuklattı! İşte dev AVM'nin 2022 piyasa değeri!

Akasya AVM'nin değeri belli oldu! 2022 değeri ne kadar? 

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı!