28 / 04 / 2024

Akkent Paradise Gardens’ın kapalı yüzme havuzu 11 Aralık'ta açılacak!

Akkent Paradise Gardens’ın kapalı yüzme havuzu 11 Aralık'ta açılacak!

Doğa Rutkay Akkent Paradise Gardens’ın yapım aşamasını yakından inceleyecek. Yaşamla bütünleşen stili ile Akkent Paradise Gardens’ın standartlarına yakından bakın.



Akkent Paradise Gardens’ta inşaat hızla ilerliyor. Projede pek çok bölüm tamamlanma aşamasında. 11 Aralık Cuma günü saat 14.00’da Rutkay Aziz ile birlikte projenin marka yüzü Doğa Rutkay, yılın son fırsatını, Akkent kapalı yüzme havuzunu açarak başlatıyor.Akkentlilere özel yeni yaşam tarzı gözler önüne serilecek.


Akkent’in doğasıyla tanışma zamanı.

Sadece bir ev değil, yaşam standartlarını yükselten prestijli bir hayat sunma hedefi ile çalışan Ünal Akpınar İnşaat; Akkentlilere ve Akkentli olmak isteyenlere projeyi daha yakından görmeleri ve gelecekte yaşayacakları hayata yakından tanıklık etmeleri için; Güney cephe 3+1 ve 2+1, Güneydoğu cephe 3+1 ve 2+1 ve Güney batı cephe 3+1’den oluşan farklı tiplerde örnek daireler ile Akkent aktivite alanlarından kapalı yüzme havuzu göz dolduran farklı mimarisi ve teknik donanımıyla tamamladı.


Yeni satış ofisi şimdi Akkent Paradise Gardens içinde…

Daha önce Akkent 1’in yanında bulunan satış ofisi Akkent Paradise Gardens içine taşınıyor. Kapalı yüzme havuzunun hemen yanında yer alan satışofisi ile Akkent’in ayrıcalıklarla dolu yaşam standartları hakkında bilgi alırken, aktivite alanlarını yakından görebilecek, örnek dairelere yaşam alanlarının içinde ulaşarak, Akkent’te sizleri bekleyen hayata tanıklık edeceksiniz.


Doğa Rutkay Akkent’i yakından inceleyecek

Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilen reklam çalışması ile Rutkay Aziz ile birlikte Akkent Paradise Gardens’ın marka yüzü olan Doğa Rutkay, projeyi çok beğenmiş ve yatırım amaçlı daire sahibi olma isteğini ifade etmişti. Şimdi hızla ilerleyen inşaat aşamalarını yakından görmek için yeniden Ankara’ya geliyor. 


11 Aralık Cuma günü Ankaralıların beğenisine sunulacak olan Akkent Paradise Gardens kapalı aktivite alanları ve yeni satış ofisi açılışını yapacak olan Rutkay, Akkent’te yılın son fırsatını açıklayacak.


Akkent’te hayatın doğasıçok özel

Akkent Paradise Gardens’ta çok özel ve zengin sosyal donatılarla çevrelenmiş 141 adet 4+1, 207 adet 3+1 ve 84 adet 2+1 dairenin yanında 36 adet cadde dükkan ve Akkent Çarşı bulunuyor. 


Proje; 75 dönüm yeşil alandan oluşan özel peyzaj düzenlemesi ile yemyeşil ağaçların, rengarenk çiçeklerin süslediği bir çevrede, özlenen mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı hedefliyor.


Bireyselliğin değil, paylaşma kültürünün oluşturularak komşuluk ilişkilerinin yeniden yaşanacağı, aile değerlerinin korunduğu Akkent Paradise Gardens, Batıkent’te inşa ediliyor.


Barındırdığı tüm unsurlarla bir ailenin ihtiyaç duyabileceği her şeyi bir araya toplayan projede çocuklara ayrı önem veriliyor.

Spor alanında hünerlerini sergileyebilecekleri basketbol, voleybol ve halısaha, yaz kış özgürce kulaç atabilecekleri yüzme havuzu ve aqua park, mini golf, kaykay pisti, bisiklet yolu ve daha da fazlası ile özellikle çocuklar için oluşturulan sosyal alanlar, spor aktiviteleri ile sosyalleşmelerini sağlayamayı, güven içinde oynayarak ve eğlenerek büyümelerini hedefliyor.


Akkent Koruluğu ve cennet bahçeleri içinde yer alan gazebolar, süs havuzları, yürüyüş yolları, parklar ve oyun alanlarıyla donatılmış keyifli yapısı ile sakinlerine doğa ile içiçe özel bir yaşam sunuyor.


Akkent Paradise Gardens, hayatın daha keyifli ve daha sosyal yaşanması için çok özel olanaklar sağlıyor.

Kentin gürültüve karmaşasından uzak, hem doğanın içinde, hem şehrin merkezine yakın. Kayıp zamanları hayatınıza geri kazandıran, yaşamınıza keyif ve tat katacak yeni bir hayat standardı, sadece bir ev değil yaşam standartlarınızı yükselten prestijli bir hayat Akkent Paradise Gardens’da sizleri bekliyor.


Akkentli olmanın tarzı bu

Akkent, inşaat kalitesinden çevreci ve sürdürülebilir konut anlayışına, sosyal donatılara kadar sunduğu pek çok avantajın yanında, ödeme avantajları ile de dikkat çekiyor. Konut almayı düşünenler için şimdi Akkent’ten ev almanın tam zamanı. Bankasız, vade farksız 41 ay taksitle 15 Ocak 2016’ya kadar Akkent’ten ev alanlar Mercedes B180 CDI kazanma şansıda yakalıyor. 


www.akkent.com.tr



Haber Milliyet  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Akkent Paradise Gardens'ta inşaat hızla ilerliyor. Projede pek çok bölüm tamamlanma aşamasında. Bugün saat 14.00'da Rutkay Aziz ile birlikte projenin marka yüzü Doğa Rutkay, yılın son fırsatını, Akkent kapalı yüzme havuzunu açarak başlatıyor. 

Daha önce Akkent Tin yanında bulunan satış ofisi Akkent Paradise Gardens içine taşınıyor. Kapalı yüzme havuzunun hemen yanında yer alan satış ofisi ile Akkent hakkında bilgi alırken, aktivite alanlarını yakından görebilecek, örnek dairelere yaşam alanlarının içinde ulaşarak,projeye tanıklık edecek. Projenin marka yüzü olan Doğa Rutkay, projeyi çok beğenmiş ve yatırım amaçlı daire sahibi olma isteğini ifade etmişti. Şimdi inşaat aşamasının durumunu yakından görmek için yeniden Ankara'ya geliyor. 


Milliyet Ankara


Haber Sabah Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AKKENT Paradise Gardens'ta inşaat hızla ilerliyor. Projede pek çok bölüm tamamlanma aşamasında. Bugün saat 14.00'da projenin marka yüzü Doğa Rutkay, yılın son fırsatını, Akkent kapalı yüzme havuzunu açarak başlatıyor. Ekim ayında gerçekleştirilen reklam çalışmasında babası Rııtkay Aziz ile birlikte Akkent Paradise Gardens'ın marka yüzü olan Doğa Rutkay, projeyi çok beğenmiş ve yatırım amaçlı daire sahibi olma isteğini ifade etmişti. Şimdi inşaat aşamasının durumunu yakından görmek için yeniden Ankara'ya gelen genç oyuncu Akkent Paradise Gardens kapalı aktivite alanları ve yeni satış ofisi açılışını yaparak Akkent'te yılın son fırsatını açıklayacak. 


Sabah Ankara



Haber Posta Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tiyatro sahnelerinin ve televizyonların parlayan yüzü Doğa Rutkay, Ankara'nın yıldız projesi Akkent Paradise Gardens'ta Ankaralılarla buluştu. 


Duayen Tiyatro Sanatçısı Rutkay Aziz ile birlikte Akkent Paradise Gardens projesinin ıııarka yüzü olan Doğa Rutkay, projenin 75 dönümlük kendi yerleşkesi içerisinde bulunan satış ofisi, kapalı yüzme havuzu kompleksi ve çeşitli sosyal tesislerin açılışında Ankaralı sevenleri ile buluştu. Doğa Rutkay, Akkent Paradise Gardens proje yatırımcısı Birol Akpınar'dan proje hakkında bilgi aldı. Büyük şehirlerde kar hedefiyle kısıtlı alanlara mümkün olduğu kadar fazla bina yapmayı hedefleyen bir anlayış olduğuna dikkat çeken Rutkay, bu kadar çok yeşil alan, sosyal donatı ve spor alanına sahip bir projenin Ankaralılar için kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu belirtti. Proje üe ilgili bilgi veren Birol Akpınar ise, "Biz Ankaralılar için önce bir hayal kurguladık. Kaliteden kesinlikle ödün vermeden hızla projeyi gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar böyle modern bir yaşam alanı hep bir projeden ibaretti. Birçok alanını halkımızın beğenisine sunmamıştık. 


Bugün itibari ile aileleri için mutlu, güvenli, sağlıklı, büyük şehirler için artık nostaljik olarak nitelenen komşuluk ilişküeriııin tekrar ve daha güçlü yaşanacağı, insan temelli projemizi misafirlerimizin beğenisine sunduk. Satış ofisimizi ziyaret eden tüm misafirlerimiz, gördükleri karşısında aileleri ve kendüeri için artık nelerin yaşam standartları olacağını bizzat gezip görerek, dokunarak inanacak, kıyaslayacak ve Akkentlilere özel ayrıcalıklı yeni yaşama dahü olacaklardır" dedi. 


Mercedes Kazanma Fırsatı


İnşaat kalitesinden çevreci ve sürdürülebilir konut anlayışına, sosyal donatılara kadar sunduğu pek çok avantajın yanında, ödeme avantajları ile de dikkat çeken Akkent'ten Konut almayı düşünenler için proje dikkat çekici kampanyalara da imza atıyor. Bankasız, vade farksız 41 ay taksitle ev sahibi olunabilen projede bir Akkent Paradise Gardens sakini sıfır kilometre bir Mercedes B180 CDI kazanacak. Son katılım tarihi 15 Ocak 2016 olan çekilişte araba kazanacak olan Akkent sakini, arabasının anahtarını komşusu Doğa Rutkay'ın elinden alacak. 


Posta Ankara



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:

Duayen tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz ile birlikte Akkent Paradise Gardens projesinin marka yüzü olan Doğa Rutkay, Ankara'da 75 dönümlük yerleşkede bulunan satış ofisi, kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesislerin açılışına katıldı. Akkent Paradise Gardens'ın Avrupai yaşam standartlarına uygun ve Ankara için değer yaratan bir proje olduğunu paylaşan Doğa Rutkay, "Çocukluğum Ankara'da geçti. Bizim dönemimizde mahalle yaşantısı vardı. Her geçen gün gelişen kentlerde çocuklarımız için güvenli oyun alanları azaldı. Akkent Paradise Gardens'ın çocuklara kapalı yüzme havuzundan, kaykay pistine varan sosyal olanakları sağladığını görüyorum." Babası Rutkay Aziz'le projeden ev alma fikrinin ilk günden itibaren akıllarında olduğunu ileten oyuncu projeyle ilgili tüm aşamaları öğrenmek için Akkent Paradise Gardens proje yatırımcısı Birol Akpınar'a, projenin mimarlarına, şantiye şeflerine ve mühendislerine sorular sorarak daha ayrıntılı bilgi aldı. 

Geri Dön