Otomobil

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler'ın fiyat listesi

Jeep zirvedeki yerini  Wrangler modeli ile iyice sağlamlaştırdı. Jeep'in “Yılın Macera Aracı” ödüllü modeli Jeep Wrangler'in Nisan ayı fiyatı da belli oldu. İşte yeni Jeep Wrangler'in fiyatı ve özellikleri.Bu şekilde ortaya geleceğin 4x4'ü çıktı

Geçmişine sagık kalan Jeep Wrangler etkinliği kanıtlanmış işlevlerini son teknoloji tasarım ve malzemelerle buluşturdu. Bu şekilde ortaya geleceğin 4x4'ü çıktı. Tam LED ön ve arka farlar ile olağanüstü bir aydınlatma kapasitesine ulaşılırken çarpıcı bir görünüm de yakalandı.

Yeni Jeep Wrangler'ın iç tarımı ise yenilikçi özellikler, üstün teknoloji ve üstün konforla donatildi. Teknik detayları ev yüksek kaliteli malzemeleri ile Yeni Wrangler otomobil severleri, daha fazla konfor, daha fazla saklama alanı, daha fazla görünürlük ve daha sessiz bir sürüş olanağı yakalayacaklar. Yeni Wrangler, Jeep'in tarihine sadık kalırken, unutulmaz bir iç mekan tasarımı sunmak için en son teknolojiden ve malzemelerden faydalandı. Unutulmaz bir sürüş keyfi sunmak için yeni seviye donanım ve dokunuşlar ince detaylar ile birleşti.

 

Yeni Jeep Wrangler, yeni TrailCam ön kamerası ile donatıldı. Özellikle arazi yolculukları için ihtiyaç olan bu kamera şehir içinde aracı kullanırken de oldukça yardımcı oluyor.

Şimdiyeüretülen en yetenekli Wrangler karşınızda. Standart 32" Lastikler, daha büyük frenler, daha güçlü aks milleri, sağlam çelik karter muhafazaları, 4x4 sistemleri ve diğer birçok özellik, Jeep Wrangler'ınızı hayallerinizden daha yukarı taşdı.

Hayalleri süsleyen Jeep 4x4 performansı, en üst seviye teknolojiler ile birleştirilerek olabildiğince güvenli bir sürüş deneyimi sağlıyor. Aktif hız limitleyici ve Gelişmiş Fren Destekli Onden Carpma Uyarı Sistemi Otomatik Uzun Far Asistanı, Adaptif Cruise Control , Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Arka Çapraz Yol Sensörü gibi var olan sistemler sizi çevrenizdeki tehlikelere karşı koruyacak.

Sıralı dört silindirli ve turbo şarjlı yeni motor Euro 6d-Final 2.0L, 272 beygir gücüne ve dakikada 400 tork kapasitesini taşıyor ve 8 vitesli otomatik şanzımanla kuşatıldı. Bu dört silindirli motor ile sunulan tork, Wrangler'ın daha önceki V-6 motorunun torkunun üzerine çıkarken yakıt tüketimini de ideal duruma getirdi. 

Jeep Wrangler ne kadar?

Wrangler 2.0 272hp Rubicon 4x4 Benzinli AT - 3.804.950TL

 

2022 Renault Trafic artık Türkiye’de! İşte Renault Trafic özellikleri ve fiyat listesi

Benzin ve motorinde 80 kuruşluk zammı unutun, oran yükseldi! İşte benzine ve motorine gelecek zam

Bayram ikramiyeleriyle ilgili bomba iddia! Hesaplara yatan parayı çekince ortaya çıktı