28 / 04 / 2024

AKS Yapı Emporia Şerifali ne zaman satışa çıkacak?

AKS Yapı Emporia Şerifali ne zaman satışa çıkacak?

Firma: AKS Yapı

Proje: Emporia

Vural Sitesi yerinde inşa edilecek olan Emporia Şerifali projesinde inşaat çalışmaları henüz başlamadı. Projede 1-2 ay içinde inşaat çalışmaları başlayacak ve proje satışa çıkacak.



İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Ümraniye, Şerifali'de Sarissa İstanbul projesini hayata geçiren AKS Yapı'nın yeni projesi de Şerifali'de yer alacak. Kentsel dönüşüm kapsamında Vural Sitesi'nde gerçekleştirilecek projede inşaat çalışmaları henüz başlamadı. 


İnşaat çalışmalarının birkaç ay içinde başlayacağı  Emporia  Şerifali projesinde henüz detaylar belli olmadı. Ancak Emporia Şerifali'de toplam 2 blok ve bu 2 blokta 500 daire yer alacak. 


Satışa çıktıktan 2 yıl sonra tamamlanacak olan proje kapsamında yer alan bloklarda daireler 250/250 olarak paylaşılmış durumda. Proje; 12 bin metrekare üzerinde inşa edilecek.


Metrekare birim fiyatlarının 4-4500 TL olarak belirlendiği Emporia Şerifali projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alacak. 


Rezidanslardan meydana gelecek olan Emporia Şerifali projesinde Sarissa Ümraniye projesinin satış ofisi kullanılıyor. Satışların 1-2 ay sonra başlaması hedefleniyor. 


Emporia Şerifali adres: Tatlısu Mahallesi, 34398 Ümraniye/İstanbul.


Emporia Şerifali iletişim:

Telefon: 0 216 313 45 82

Web Adresi: http://www.aks-yapi.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön