03 / 05 / 2024

Emporia şerifali

Emporia şerifali

Vural Sitesi'nde yıkımı bitiren AKS Yapı yeni projesi Emporia Şerifali için belediyeden onay bekliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden oluşacak projenin 2 ay sonra satışa çıkması hedefleniyor.

AKS Yapı Emporia Şerifali ne zaman satışa çıkacak?

Vural Sitesi yerinde inşa edilecek olan Emporia Şerifali projesinde inşaat çalışmaları henüz başlamadı. Projede 1-2 ay içinde inşaat çalışmaları başlayacak ve proje satışa çıkacak.

Emporia Şerifali nerede?

Emporia Şerifali nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 2 blok halinde yükselen Emporia Şerifali projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Emporia: AKS Yapı Şerifali projesinin adı belli oldu! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

AKS Yapı'nın Vural Sitesi'ni yıkarak kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceği projesi, Emporia Şerifali'nin 1 kaç ay sonra satışa çıkması planlanıyor. Lansman öncesi metrekare birim fiyatları 4 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi açıldı!

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Köse tarafından açıldı. 

TimeLife İstanbul Şerifali’de yükseliyor!

İstanbul’un yükselen değeri Şerifali'de AykPlus Yapı imzasıyla hayata geçirilen TimeLife İstanbul projesinde  1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde yer alan 25 konut kurasız olarak satışa çıkıyor, projede yer alan konutlar için başvurular 7 Ağustos'ta başlayacak.

Şerifali Dekon Luna satılık daire!

Toplam 90 adet daireden meydana gelen Dekon Luna projesinde tamamı peşin ödemelere yüzde 10+yüzde 5 indirim uygulanıyor. Şerifali Dekon Luna satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Yapracık Emporia AVM Ağustos 2018'de açılıyor!

Ankara Yapracık'ta inşaatı hızla devam eden Emporia Alışveriş Merkezi, Ağustos 2018'de kapılarını açacak...

Emporia İstanbul güncel fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Emporia İstanbul projesi dört blokta toplam 536 daireden meydana geliyor. Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Şerifali'de gayrimenkul fiyatları yüzde 40 arttı!

ERA Gayrimenkul uzmanları, İstanbul'da yüksek değer artışıyla dikkat çeken ve yükselen fiyatlarıyla kısa sürede yatırımcısının yüzünü güldüren bölgeyi açıkladı. Kentsel dönüşümün yoğun olarak uygulandığı Şerifali'de fiyatlar son 4 yılda yüzde 40 arttı.

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

Emporia İstanbul: Huzurlu bir ev, prestijli bir ofis!

İstanbul’un yeni finans merkezinin yanı başında hayata geçen EMPORIA İstanbul projesi, şimdi iş ile ev arasında zamanla yaşanan yarışa son veriyor.

Emporia şerifali Haberi

Emporia şerifali

Ümraniye, Şerifali'de Sarissa İstanbul projesini hayata geçiren AKS Yapı, Vural Sitesi'nde gerçekleştireceği Emporia Şerifali projesinde belediyeden onay bekliyor. 


Projelendirme çalışmaları ve yıkım tamamlanan Emporia Şerifali projesinin 2 ay sonra satışa çıkaması hedefleniyor. Satışa çıkmasıyla inşaat çalışmalarının da başlayacağı proje 2 blok halinde yükselecek. 


500 daireden oluşacak Emporia Şerifali kentsel dönüşüm projesinde bloklarda daireler 250/250 olarak tasarlanmış durumda. Projede daire seçenekleri ise 1+1 ve 2+1 şeklinde belirlendi. 


2 yıl sonra tamamlanacak olan Emporia Şerifali projesinde metrekare birim fiyatlarının yaklaşık 4 bin ila 4 bin 500 TL'den başlaması öngörülüyor. 


Toplamda 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan projede rezidans daireler yer alacak. Projenin satış ofisi olarak Sarissa Ümraniye projesinin satış ofisi kullanılıyor.


Emporia Şerifali adres: Tatlısu Mahallesi, 34398 Ümraniye/İstanbul.


Emporia Şerifali iletişim:

Telefon: 0 216 313...