02 / 05 / 2024

Emporia Şerifali nerede?

Emporia Şerifali nerede?

Firma: AKS Yapı

Proje: Emporia

Emporia Şerifali nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 2 blok halinde yükselen Emporia Şerifali projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi



Emporia Şerifali nerede sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.  Emporia  Şerifali projesi İstanbul Anadolu yakasında Şerifali'de yer alıyor.


Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Emporia Şefiali projesi Vural Sitesi'nin arazisinde inşa ediliyor. Emporia Şerifali projesi  AKS Yapı  imzası taşıyor.


Yıkım işlemlerini tamamlayan AKS Yapı belediyeden inşaat onayı bekliyor. Onaylanması üzerine yaklaşık 1 ay sonra lansmana çıkacak olan projede ön satışlar gerçekleşiyor.


Emproia Şerifali nerede sorusuna Tatlısu Mahallesi, 34398 Ümraniye/İstanbul yanıtı veriliyor. Emporia Şerifali Konutları 12 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


2 blok halinde yükselecek olan Emporia Şerifali projesi toplam 500 adet konuttan meydana geliyor. Emporia Şerifali ne zaman teslim edilecek sorusuna satışa çıktıktan 2 yıl sonra yanıtı veriliyor.


AKS Yapı Emporia Şerifali 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Emporia Şerifali fiyatları lanmsman öncesi metrekare bazında 4 bin lira, lansman sonrası ise 4 bin 500 lira olarak belirlendi.


Emproia Şerifali nerede?

Emporia Şerifali adres: Tatlısu Mahallesi, 34398 Ümraniye/İstanbul


Emporia Şerifali iletişim

Telefon: 0 216 313 45 82

Web Adresi: http://www.aks-yapi.com/


projeye sor



Geri Dön