02 / 05 / 2024

Emporia Şerifali satılık!

Emporia Şerifali satılık!

Firma: AKS Yapı

Proje: Emporia

Emporia Şerifali satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstanbul Anadolu yakasında Şerifali'de hayata geçirilen Emporia Şerifali projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin liradan başlangıç gösteriyor



Emporia Şerifali projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.  Emporia  Şerifali satılık daire bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Emporia Evleri İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'ye bağlı Şerifali'de hayata geçiriliyor. Emporia Şerifali projesi toplam 500 adet konuttan meydana geliyor.


Yıkım işlemi tamamlanan Vural Sitesi arazisi üzerinde yükselecek olan Şerifali Emporia Residence projesinin lansmanının bir ay sonra yapılması öngörülüyor. 


Emporia Şerifali satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Ümraniye Emporia Şerifali'de teslimlerin satışa çıktıktan 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Emporia Şerifali satılık daire fiyatları metrekare bazında 4 bin lira olarak belirlendi. Projenin lansmanı gerçekleştikten sonra fiyatlar 4 bin 500 liraya yükselecek.


Emporia Şerifali satış ofisi!

Telefon: 0 216 313 45 82

Web Adresi: http://www.aks-yapi.com/


projeye sor



Geri Dön