04 / 05 / 2024

Aksaray Genç Osman Parkı açılış için gün sayıyor!

Aksaray Genç Osman Parkı açılış için gün sayıyor!

Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan ve yoğun iş temposunda yorulanların hafta sonları dinlenebileceği, her yaş grubundan insanların çeşitli branşlarda spor yapmalarına imkân bulacağı Gençosman Parkı açılışa hazır hale getirildi.




Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan ve yoğun iş temposunda yorulanların hafta sonları dinlenebileceği, her yaş grubundan insanların çeşitli branşlarda spor yapmalarına imkân bulacağı Gençosman Parkı açılışa hazır hale getirildi. Parka gelenler bir yandan doğada dinlenmenin, bir yandan da spor yaparken eğlencenin keyfine varacak. 


Aksaray Belediyesi Başkanı Haluk Şahin Yazgı, park içerisinde spor tesisler ve sosyal donatıların son kontrollerini yaptı. Başkan Yazgı, “Parkımızda küçük pürüzler dışında hemen hemen açılışa hazır durumda. Halkımızın da katılımı ile Mayıs ayı sonunda parkımızı açmayı düşünüyoruz” dedi. Aksaray için devasa büyüklükte park ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yazgı, şunları söyledi:


“Parkımızda halı saha, ikişer tane basketbol ve tenis kortu, voleybol sahası bulunuyor. Parkta spor kompleksinin yanında çocuklarımızın oyun alanı için tasarlamış bir bölge. Ayrıca burada Aksaray da ilk defa gerçekleştirdiğimiz bir oyuncak alanı kurduk. Selden dolayı biraz gecikme yaşadık ancak tüm çalışmalar son sürat devam ediyor. ''



Aksaray Belediyesi




Geri Dön