27 / 04 / 2024

Aksaray Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Aksaray Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu tarafından Gençlik ve Bilim Merkezi incelendi. Aksaray Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Aksaray Gençlik ve Bilim Merkezi, açılış için gün sayıyor.



Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu tarafından Gençlik ve Bilim Merkezi incelendi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Milletvekili Aydoğdu, Bilim Merkezinin sunduğu fırsatlarından bahsederek “Gençlerimiz bilimsel çalışmalarını bu merkezde gerçekleştirecek” açıklamasında bulundu.

Aksaray Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Aksaray Gençlik ve Bilim Merkezi, açılış için gün sayıyor. Aksaray Gençlik ve Bilim Merkezi, bilimin ve teknolojiden yararlanmak ve teknolojik gelişmeleri deneyimleme fırsatı yakalamak isteyen gençlere büyük fırsat sağlıyor.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer ile açılışa katılacak Gençlik ve Bilim Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Dinçer, Bilim Merkezinin bölümlerini anlatarak bilim ve teknolojiye meraklı gençlerin deneysel tasarımları burada yapabileceğinden bahsetti. Başkan Dinçer, Aksaray Gençlik ve Bilim Merkezinin kapasitesine göre bölgenin en önemli tesislerinden biri olduğundan bahsederek “Bilim Merkezimiz açıldığında Türkiye’nin sayılı tesislerinden biri olacak” açıklamasında bulundu. 


Geri Dön