06 / 05 / 2024

Akşehir Kozağaç'a ilkokul ve ortaokul inşa ediliyor!

Akşehir Kozağaç'a ilkokul ve ortaokul inşa ediliyor!

Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Kozağaç Mahallesinde TOKİ tarafından yaptırılan 384 konutun eğitim ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılan ilkokul ve ortaokulun inşaatlarında inceleme yaptı, yetkililerden bilgi aldı.




Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Kozağaç Mahallesinde  TOKİ  tarafından yaptırılan 384 konutun eğitim ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılan ilkokul ve ortaokulun inşaatlarında inceleme yaptı, yetkililerden bilgi aldı.


İLKOKUL VE ORTAOKUL İHTİYACI VARDI

 Başkan Oğul yaptığı açıklamada "Akşehir Kuruçay'daki birinci etap TOKİ evlerinden sonra Kozağaç Mahallesinde de 384 adet TOKİ evi hak sahiplerine teslim edildi. Akşehir'e 3 kilometre uzaklıkta olan Kozağaç TOKİ evlerinin bir ilkokul ve ortaokul ihtiyacı vardı. Milli eğitim Bakanlığı'ndan sağlanan ödenekle de Kozağaç'taki TOKİ evlerine çok yakın olan bu arsada 8 derslikli bir ilkokul ve 8 derslikli ortaokulun temeli atılarak inşaat çalışmaları devam ediyor" dedi. Oğul, TOKİ evlerinde yaşayan insanların hem ev taksiti ödediklerini hem de çocuklarını şehirdeki okullara gönderebilmek için servis parası ödediklerine işaret ederek, "Bu ilkokul ve ortaokul 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı'nda hizmete açıldığında hemşerilerimiz servis ücretinden kurtulmuş olacak" diye konuşt


Anadolu'da Bugün


Geri Dön