01 / 05 / 2024

Akseki Otobüs Terminali'nin kaba inşaatı bitiyor!

Akseki Otobüs Terminali'nin kaba inşaatı bitiyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Menderes Türel’in Ağustos ayında temelini attığı Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatı hızla devam ediyor. İnşaatın tamamlanmasıyla, Aksekililerin bir hayali daha gerçekleşmiş olacak.




Aksekilileri yıllardır özlem çektiği hizmetler ile bir bir buluşturan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, temel atma töreninde yaptığı konuşmada “Akseki’ye Antalya’nın en modern, en çağdaş otogarlarından birini yapacağız. Akseki’ye de böyle bir otogar yakışır” demişti. Ağustos ayında temeli atılan ve yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olması planlanan Otobüs Terminali inşaatında hummalı bir çalışma yürütülüyor.


KABA İNŞAATI BİTİYOR 

Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan ve ASAT Akseki Şube Müdürü İsmet Akbaş inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İbrahim Özkan, “Terminalin kaba inşaatını önümüzdeki günlerde tamamlarız. Bugüne kadar bir terminali bile bulunmayan Akseki, özlediği hizmetlere Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel sayesinde bir bir kavuşuyor” dedi.


MODERN OTOBÜS TERMİNALİ

Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali, 8 bin 360 metrekare açık alana,1200 metrekarelik kapalı alana sahip olacak. Yapılacak çevre ve peyzaj düzenlemeleriyle çiçek gibi olacak Otobüs Terminali’nde 11 oda, 22 yataklı bir otel ile 5 adet dükkan, 7 şehirlerarası ve 5 ilçeler arası peron, yürüme alanları ve açık otopark alanları bulunacak.



Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön