Yeni Projeler

Aktown Ticaret ve Yaşam Merkezi'nde 3.6 milyon TL'ye! Yüzde 50 peşinatla!

Aktown Ticaret ve Yaşam Merkezi'nde yer alan konutların fiyatları 3 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Binden fazla bağımsız bölümün yer aldığı projenin teslimlerinin 2026 yılının 6. ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Aktown Ticaret ve Yaşam Merkezi projesi Yalova'da hayata geçiriliyor. Akyol İnşaat'ın inşa ettiği Aktown Ticaret ve Yaşam Merkezi'nde binden fazla bağımsız bölüm bulunuyor. 

A+ ofis konseptleri, konforlu rezidanslar, gastronomi merkezleri, business concept otel ve sağlık merkezinin yer aldığı Aktown Ticaret ve Yaşam Merkezi'nin teslimlerinin 2026 yılının 6. ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

24 dönüm arazi üzerinde yükselen Aktown Ticaret ve Yaşam Merkezi projesinde konut ve ofislerin yanı sıra paylaşımlı ofislere de yer veriliyor.

Yalova Aktown Ticaret ve Yaşam Merkezi projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Aktown Ticaret ve Yaşam Merkezi projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde kalan tutarı teslimde ödeyebiliyor. 

Geniş ve kullanışlı 1+1 konseptinde dairelerin yer aldığı Aktown Ticaret ve Yaşam Merkezi projesinde otel de bulunuyor. Projeden konut sahibi olanlar otelin yüzme havuzu, spor salonu ve SPA hizmetinden yararlanabiliyor. 

Aktown Ticaret ve Yaşam Merkezi projesinde şehir hastanesi, şehirlerarası otobüs terminali, hızlı feribot, alışveriş merkezi ve yaz/kış turizm merkezlerine yakın konumu ile dikkat çekiyor. 

Web: https://aktown.com.tr/
Telefon: 444 77 61

 

Fark Life Yenice'de 2 milyon 400 bin TL'ye 3+1! Teslimler Şubat'ta!

Ankara Özer Konutları'nda hemen teslim fırsatı!

Çekmeköy Yeşil Bahçe Konakları 39 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla!