29 / 04 / 2024

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!


Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.



Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Otel, Motel, Kamping, Pansiyon, Tatil Köyü, Kaplıca, Ilıca, Çamur Banyo Tesisleri, Dinlenme Evleri Plaj Yüzme Havuzu, Lokanta, Kafeterya gibi konaklama dinlenme gezme ve eğlence yerleri ile her türlü turistik tesisler inşa etmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, almak, bunları oda oda veya tesislerin bir kısmını kiralayarak satmak Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve şehir içi turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek seyahatler düzenlemek ve her türlü Hava Kara ve Deniz Yolu şirketlerinin bilet bayiliklerini alabilir. Rent a car faaliyetinde bulunabilir. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. h. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak.Şirket sözleşmesinde yazılı hususlar. ı. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. i. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.


Geri Dön