06 / 05 / 2024

Emsan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Emsan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Emsan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Mehmet Baltacı Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Arnavutköy, Haraççı Mahallesi, Hadımköy Yolu Caddesi'nde açıldı.



Emsan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Mehmet Baltacı Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Arnavutköy'de açıldı. 


Emsan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi iş konusu; MADENİ EŞYA a.  Her türlü madeni eşya imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b.Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere, panjur işlerini yapmak,  alınan işleri başka firmalara yaptırmak. c.Her türlü metal, akrilik stand reyonları, teşhir standları, metal stand, market alışveriş arabaları imali, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d.Her çeşit zamak, çinko, alüminyum, baskı dökümü, ithalat ve ihracatını yapmak. e. Yurt içinde ve yurt dışında her çeşit radyatör, kalorifer kazanları imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. f. Kalıp parça imalatı ile ilgili her türlü torna tesviye işleri yapmak, yaptırmak. g.  Her türlü sanayi tipi endüstriyel mutfak eşyalarının imali, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.



Geri Dön