29 / 04 / 2024

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adıb Ghazı tarafından kuruldu.



Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adıb Ghazı tarafından kuruldu.

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Şirket amaç ve konu kapsamına giren bilimum ticari faaliyetleriyle ilgili ithalat ihracat transit ticaret kıyı ticareti alım satım elektronik ortamda ticaret dış ticaret işlemleri ile ilgili faaliyette bulunabilir. Her türlü yapı ve bina imalatı ve inşaat işlerini üstlenmek; konut, işyeri, ticarethane, dükkan, ofis, hastahane, okul, lojman, apartman, spor salonu, sosyal tesis, restoran, lokanta, kafeterya vb yapıların imalat ve inşaatlarını yapmak. Kendi hesabına arazi ve arsalar almak, kendi arsa ve arazileri üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde binalar yapmak. Başkalarının arsa veya arazileri üzerinden kat karşılığı veya hasılat paylaşımı veya kâr ortaklığı şeklinde muhtelif şekillerde yapılar ile inşaatlar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işlerini üstlenmek, taahhütlerde bulunmak ve taahhütlere uygun inşaatları yapmak. Her türlü müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, havaalanları, okul ve eğitim kurumları, kültürel ve dini yapılar... ve 23/11/2023 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yer alan diğer hususlar
 


Geri Dön