03 / 05 / 2024

Ala Güneşli fiyat!

Ala Güneşli fiyat!

Firma: Mar Yapı

Proje: Ala Güneşli

Ala Güneşli fiyat listesi henüz belirlenmedi ancak projede metrekare birim fiyatı ortalama 5 bin 500 TL'den başlayacak. Mar Yapı Ala Güneşli projesi 32 katlı 2 kule olarak tasarlandı...




Ala Güneşli projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar'a bağlı Güneşli bölgesinde inşa edilecek. Basın Ekspres Yolu'na çok yakın konumda yer alan  Ala Güneşli  projesi  Mar Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


Ala Güneşli fiyat bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim. Mar Yapı, Ala Güneşli projesinin iç tasarımı için Yoo isimli şirketin sahibi dünyaca ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck ile görüşüyor.


Ala Güneşli projesi 2 kule olarak tasarlandı. Mar Yapı Ala Güneşli projesi 65 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Ala Güneşli projesinin mimarisi Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından hazırlandı.


Ala Güneşli fiyat listesi henüz belirlenmedi ancak Ala Güneşli projesinde metrekare birim fiyatının 5 bin 500 TL'den başlaması öngörülüyor. Bu yıl içinde başlayacak olan Ala Güneşli projesinde kuleler 32 katlı olarak tasarlandı.



Tel : 0 212 655 23 60-61 

Web : http://www.maryapi.com.tr/


projeye sor



Geri Dön