06 / 05 / 2024

Alamiya Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Alamiya Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Amma Darkalt, Yousef Ajam ve Ahmad Darkalt ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Alamiya Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Amma Darkalt, Yousef Ajam ve Ahmad Darkalt ortaklığında kuruldu.


Alamiya Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ; 1-Gayrimenkulün belli bir  ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık ve emlak brokerlik faaliyetlerini yürütmek, Alım satım işlerinde alıcı ve satıcının bir araya gelmesini kolaylaştırmak. 2. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 3-) Şirket, amaç ve konusu gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkulü satın alabilir, devir ve ferağ edebilir, irtifak, intifa, sükna hakları ile ayni veya gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemleri yapabilir, gerektiğinde şahsi ve ayni haklar, leh ve aleyhinde ipotekler, satış vaadi sözleşmeleri,tesis ve akdedebilir, gerektiğinde bunları fek ve devredebilir





Geri Dön