02 / 05 / 2024

Alanya’nın yolları genişletiliyor!

Alanya’nın yolları genişletiliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde yol bakım onarım ve asfalt çalışmalarının yanı sıra genişletme çalışmaları da yapıyor.




Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri alt ve üst yapı çalışmalarına Alanya’nın farklı noktalarında devam ediyor. Birçok yerde, yol bakım, onarım ve asfalt çalışmaları yapan ekipler, Bayır ve Fakırcalı mahallelerinin ana yollarında genişletme çalışmalarına başladı. Çalışmalar iki farklı ekiple sürerken, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Fakırcalı Mahallesi’nde yapılan yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Güney’e mahalle muhtarı Hüseyin Sönmez ve bölge sakinleri eşlik etti. 

ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Fakırcalı Mahalle Muhtarı Hüseyin Sönmez ve Bayır Mahalle Muhtarı Recep Şirin, oldukça dar olan mahallelerinin yolunun genişletilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “Alanya kırsalındaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.  Fakırcalı’da yol genişletme çalışmalarının ardından alt yapısını tamamlayarak asfalta hazır hale getireceğiz. Amacımız 2019 yılına kadar Alanya kırsalında yol sorunlarını tamamıyla çözmek ve asfaltsız yol bırakmamak” dedi. 



Antalya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön