02 / 05 / 2024

Alessandro Arlotti: Futbolu bırakıyorum, Harvard'a taşınıyorum!

Alessandro Arlotti: Futbolu bırakıyorum, Harvard'a taşınıyorum!

Gelecek vaad eden 100 futbolcu arasındaki İtalyan Alessandro Arlotti, futbol kariyerini bırakarak eğitimi tercih etti. Arlotti, “Futbolu bırakıyorum. Tüm aile Harvard’a taşınıyoruz” şeklinde konuştu.



Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco alt yapısında yetişen, geçtiğimiz yaz ise İtalya Serie B takımlarından Pescara'ya transfer olan genç yıldız adayı Alessandro Arlotti, henüz 18 yaşında futbol kariyerini bıraktığını söyledi. 

Takvim'de yer alan habere göre; geleceğin en iyi 100 genç listesinde yer alan Arlotti, dünyanın en prestijli üniversiteleri arasında yer alan Harvard'a kabul edildiği haberini aldı.

Alessandro Arlotti: Futbolu bırakıyorum, Harvard a taşınıyorum!

Heyecanlı olduğu için ağlamaya başlayan Arlotti, "Akademik bir karar alıyorum. Futbolu seviyorum ama eğitim her şeyden önemli. Bu fırsatı kaçıramazdım. Tüm aile Harvard'a taşınıyoruz" diye konuştu. 

Aldığı çılgın karar nedeniyle eleştirilen genç yıldız, şu ifadeleri kullandı: Ailem, arkadaşlarım, çevremdekiler hatta sosyal medya kullanıcıları bile futbolu bırakmamamı söylediler. Hemen herkes futbolu bırakmama karşı çıktı. Onlara verdiğim kararı hala açıklamaya çalışıyorum. Bu dönemde bana yol gösteren ise ağabeyim Gianluca oldu."


Geri Dön