05 / 05 / 2024

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio'da performans ve teknoloji bir arada! İşte 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio'da performans ve teknoloji bir arada! İşte 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo'nun yeni otomobili performans odaklı otomobili Giulia Quadrifoglio son dönemin dikkat çeken araçları arasında bulunuyor. Ama Şubat 2023 fiyat listesini yayımlayan Alfa Romeo da bu modelin satışta olmaması dikkatlerden kaçmadı. Peki Alfa Romeo'nun diğer modelleri kaç TL'den satılıyor?



Alfa Romeo Quadrifoglio, en yüksek performans beklentilerinin karşılanmasını sağlamak için özel olarak tasarlandı ve teknolojik çözümleri ile kullanıcıların ilk günden ilgisini çekmeyi başardı.  Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio'da, 510 beygir gücü ve 2500 ile 5000 devir/dakika arasında 600 Nm tork üreten 2,9 V6 oldukça güçlü bir motor bulunuyor. Bu motor, tamamen alüminyumdan üretilirken, olağanüstü güçlü olmasına rağmen son derece hafiftir. Yarış modunda vitesi sadece 150 milisaniyede değiştiren 8 vitesli otomatik şanzıman ise aracın hızını ve bu anlamdaki iddiasını gözler önüne seriyor

Giulia Quadrifoglio'daki emniyet ve güvenlik sistemleri, daha sezgisel bir sürüş deneyimi söz konusu olduğunda teknolojik özellikleri sayesinde kullanıcıya oldukça yardımcı oluyor. Alfa Romeo, ikinci otonom sürüş seviyesine geçtiğinde ise başka bir sürüş keyfi düzeyine çıkıyor.

Ayrıca otomobilde yeni ve tamamen yeniden tasarlanan bilgi-eğlence sistemi 8,8 inç çoklu dokunmatik ekran özelliği dikkat çekiyor.

Peki Alfa Romeo'nun 2023 Şubat fiyat listesi nasıl şekillendi? İşte Alfa Romeo 20 Şubat 2023 fiyat listesi...


 


Geri Dön