Otomobil

Alfa Romeo Junior Türkiye fiyatları belli oldu!

Alfa Romeo‘nun heyecanla beklenen modeli “Junior”ın yüzde 100 elektrikli ve hibrit motor seçenekleri “Junior Elettrica” ve “Junior Ibrida” siparişe açıldı. İşte fiyatları...

Alfa Romeo’nun merakla beklenen sportif kompakt spor otomobili “Junior”, Türkiye’de ön satışa sunuldu. İlk görüşte duygusal bağ yaratan çizgileriyle, segmentindeki güzellik kavramını elektrik çağıyla buluşturan Junior, Alfa Romeo Tasarım Merkezi (Centro Stile Alfa Romeo) imzasını taşıyor.

ALFA ROMEO JUNİOR FİYATI NE KADAR?

Alfa Romeo Junior’ın %100 elektrikli versiyonu “Elettrica” 1.549.000 TL; hibrit motorlu versiyonu “Ibrida” ise 1.649.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Lansmana özel donanım paketi Elettrica Speciale 1.699.900 TL, hibrit motorlu versiyonu Ibrida Speciale ise 1.849.900 TL fiyattan satışa sunulacak. Lansman özel versiyonları Elettrica Speciale ve Ibrida Speciale 13 Eylül’den itibaren Online Satış Kanalı “online.alfaromeo.com.tr üzerinden siparişe açılıyor.

Teslimatların ise Ekim ayından itibaren gerçekleştirilmesi planlanıyor. Ön siparişe özel olarak, Eylül ayı boyunca
“online.alfaromeo.com.tr” üzerinden rezerve edilecek Speciale’lerde sunroof hediye edilirken 50 bin TL fiyat avantajı bulunuyor.

ALFA ROMEO JUNİOR SATIŞA ÇIKTI

Marka Direktörü Özgür Süslü, Alfa Romeo’nun Türkiye pazarındaki varlığının, dünya prömiyeri Nisan ayında gerçekleştirilen “Junior” ile daha da güçleneceğini belirtirken; “13 Eylül tarihinden itibaren, markamızın satış kanalı “online.alfaromeo.com.tr” üzerinden lansmana özel, 136 beygirlik 1.2 litrelik 48V Hibrit motorlu “Ibrida Speciale" ve 156 HP’lik tamamen elektrikli ‘Elettrica’nın “Speciale” donanım seviyelerinin ön siparişlerini almaya başladık. Ekim ayı itibaren müşterilerimize araçlarını teslim etmeye başlayacağız.'' dedi.

Süslü ayrıca “Alfa Romeo markasının Türkiye' de Tonale ile başlayan atılımını Junior ile daha yukarıya taşıyacağız. Alfa Romeo’nun hızlı büyüme gösterdiği ülkelerden biriyiz.

Alfa Romeo Junior’ın da ürün gamına katılmasıyla; çok daha fazla Alfa Romeo’yu otomobil severle buluşturmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Junior’ın sınıfının en iyisi olmasını sağlayan ayrıcalıklarla pazarda çok tercih edilen bir model olacağını söyleyen Özgür Süslü “Tamamen elektrikli ve hibrit versiyonları ile ikinci seviye otonom sürüş, yenilikçi teknolojiler ve sportif Alfa Romeo tasarım DNA' sını birleştiren Junior, Türkiye otomobil pazarında yepyeni bir heyecan yaratacak'' diyerek sözlerine son verdi.

ALFA ROMEO JUNİOR ÖZELLİKLERİ NELER?

Tamamen elektrikli Junior Elettrica, lansmana özel “Speciale” donanımı ve giriş seviyesi olan “Elettrica” versiyonu ile satışa sunulurken, hibrit motorlu Junior Ibrida ise lansmana özel “Speciale” donanımı ve giriş seviyesi olan “Ibrida” versiyonu ile satışa sunulacak.

Giriş versiyonundan itibaren anahtarsız çalıştırma; elektronik park freni, Adaptif Cruise Control, arka park sensörleri; 10,25 İnç Full Dijital Gösterge Paneli ve 10,25 inç Multimedya Ekranı ile Kablosuz Apple Car Play ve Android Auto gibi teknolojik özellikler standart olarak sunuluyor.

Ön siparişe özel olarak, Eylül ayı boyunca “online.alfaromeo.com.tr” üzerinden rezerve edilen araçlarda sunroof hediye edilirken 50 bin TL indirim olanağı sağlanıyor. Aynı zamanda Perfo paket opsiyonuyla Sabelt koltuklar, Alcantara döşemeler ve sportif dış unsurlar ile en sportif deneyimi yaşatıyor.

 

Alfa Romeo’dan ağustosa özel kampanya! 300 bin TL'ye varan indirim avantajı! Tonale Ağustos fiyat listesi

BİM'e yarın Alfa Romeo R2 elektrikli bisiklet geliyor! BİM'de yarın neler var? 19 Temmuz Cuma BİM aktüel ürünler

Alfa Romeo’dan dev Temmuz kampanyası! Alfa Romeo fiyatı ne kadar oldu? Temmuz 2024 Alfa Romeo fiyat listesi