27 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, balıkçılara bereket getirdi!

Ali Ağaoğlu, balıkçılara bereket getirdi!

Lüks yatıyla Boğaz turuna çıkan Ali Ağaoğlu, balıkçılara bereket getirdi. Karnı acıkan Ağa, etraftaki teknelerde tutulan tüm balıkları satın aldı. Yatında balıkları pişirtip keyif süren Ali Ağaoğlu'nun keyfine diyecek yoktu.




Lüks yaşamı kadar balık tutkusuyla da bilinen Ali Ağaoğlu, önceki gün Boğaz'a bereket saçtı! Ünlü işadamı, lüks yatına atlayıp arkadaşlarıyla deniz sefası yaptı. Karnı acıkan Ali Ağaoğlu, lüks bir restauranta gitmek yerine rotasını etrafını saran küçük teknelere çevirdi. 3 küçük teknede balık tutan balıkçıları yanına çağıran Ali Ağaoğlu, teknelerdeki tüm balıkları satın aldı. Yatına kasalar dolusu balık yığan Ağa, balıkları da özenle inceledi. Yatında balıkları pişirtip keyif süren Ali Ağaoğlu'nun keyfine diyecek yoktu. 


KENDİ DE 'RASTGELE' DİYOR 

Balıkçılara yüklü miktarda bahşiş verdiği öğrenilen Ali Ağaoğlu için "Deniz Ağa'sı" yorumu yapıldı. Bu arada ünlü işadamının fırsat buldukça yatıyla açılarak balık tuttuğu ve canı balık-ekmek çektikçe de soluğu Göksu Deresi'nin kenarındaki salaş balıkçılarda aldığı biliniyor... 



Takvim


Geri Dön