29 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu dişçisine yüzde 10 indirim yaptı!

Ali Ağaoğlu dişçisine yüzde 10 indirim yaptı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, reklam filmlerindeki gülümsemesini borçlu olduğu diş hekimine teşekkürünü, 1.2 milyon TL değerindeki rezidansı yüzde 10 indirimle satarak gösterdi



"Bir kahkaha bir kilo pirzolaya eş değer" sözü, ünlü işadamı Ali Ağaoğlu sayesinde yeni bir yorum kazandı. Ağaoğlu, oynadığı reklam filmlerinde rahatlıkla gülümsemesini borçlu olduğu diş doktoruna 1.2 milyon TL değerindeki rezidansı indirimli olarak sattı. İmplant uygulaması sayesinde reklam filmlerinde gönlünce gülümseyen işadamı Ali Ağaoğlu, "Benim için en değerli şey vakittir, dişlerimi yaptırmanın birkaç ay sürecek sancılı bir süreç olacağını sanıyordum. Fakat bütün bu düşüncelerim bir günde değişti. Çünkü her şey bir günde bitti. Doktorum o kadar kısa süre içinde dişlerimi yaptı ki çok şaşırdım" dedi. Aynı zamanda hemşehrisi olan doktoruna teşekkür etmek için ilginç bir yola başvuran başarılı işadamı, en iddialı projelerinden Towers'ta 1 milyon 200 bin lira değerindeki bir rezidansı yüzde 10 indirimli olarak sattı.

SON TEKNOLOJİ KULLANILDI

Ağaoğlu'nun diş doktoru ise, diş hekimliği alanındaki son teknolojinin robotik navigasyonlu implant uygulaması olduğunu ifade etti. Ünü diş doktoru, uygulamayla ilgili şu bilgileri verdi: "İnternet ortamında araştırdığımız robotik implant uygulaması, dünyanın sadece gelişmiş birkaç ülkesinde (Almanya, Rusya, İngiltere, İtalya) kullanılıyor. İmplant uygulamaları esnasında karşılaşılaşılabilecek sorunlar önceden belirleniyor, analiz ediliyor ve operasyon sırasında sürprizle karşılaşılmıyor. Sonrasında ise ameliyat kesiği, kanama ve dikiş olmadığı için çok hızlı iyileşme sağlanıyor. Sistemin genel işleyişi hastadan alınan çok detaylı dijital tomografi bilgisi ve bu planın müdahale sırasında hastaya uygulanması üzerine kurulu. Hastanın ağzındaki implant uygulaması yapılacak bölge üç boyutlu tomografi ile saptandıktan sonra bilgisayar ortamına aktarılan çene görüntüsünde hasta için tehlikeli olabilecek bölgeler çıkarılıp, implantın çene kemiğine en çabuk ve sağlam kaynayabileceği nokta belirlenerek, sensörler yoluyla bir navigasyon cihazıyla tam da o noktaya yerleştiriliyor." Ağaoğlu'nun gülümsemesini teslim ettiği ünlü diş doktoru, bu son teknoloji sayesinde, hastaların implant uygulandıktan sonra aynı gün normal yaşamlarına döndüklerine de dikkat çekiyor.
Sabah


Geri Dön