05 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu Londra projesinden 567 milyon pound hedefledi!

Ali Ağaoğlu Londra projesinden 567 milyon pound hedefledi!

İstanbulda hızla artan ofis talebini karşılanmak üzere inşa ettiği nitelikli ofis projelerine odaklanan Ağaoğlu, yurtdışında da ilk gayrimenkul yatırımını yapıyor. Ağaoğlu, Londra'daki projelerini, Arap, Rus, Çinli ve Hintlilere satmayı planlıyor.



TÜRKİYE'de nitelikli konut kavramının miman olan ve 'My' konseptli konut projelerinde saüş rekorları kıran Ağaoğlu, şimdi de nitelikli ofis kavramını hayata geçirdiği projeleriyle ön plana çıkıyor. İstanbul'da hızla artan ofis talebini karşılamak üzere tasarlayarak inşa ettiği ofis projelerinde de satış rekorları kıran Ağaoğlu, yurtdışında da başarının peşinde. Yurtdışındaki ilk gayrimenkul yatınmını Londra'da Canary Wharf ta inşa eden Ağaoğlu, 157 ve 122 metrelik iki kulede, 5 yıldızlı otel ve 371 rezidansın yer aldığı bir proje yükseltiyor. Projeyi sadece ekonomik durgunlukla boğuşan İngilizlere değil, nakit zengini Arap, Rus, Çinli ve Hintlilere satmayı planlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu projede dümeni de oğlu Alican Ağaoğlu'na bırakıyor.

567 milyon pound hedefi
Ağaoğlu Londra projesinden beklenen toplam hasılamı 567 milyon pound, arsa maliyeti hariç toplam maliyetinin ise 189 milyon poundu bulması bekleniyor. Projede kulelerde yer alacak dairelerin 1+1'den 5+1'e kadar, 71 ile 231 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olması planlanıyor. Söz konusu kuleler yeşil alanlara ve içinde Türk hamamı, spor salonu ve yüzme havuzundan oluşan Ağaoğlu MyClub'a sahip olacak.

İş hayatında basarı için
Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, bir yandan konut projelerinde nitelikli konut İhtiyacının karşılarken diğer yandan ofis projelerine devam edeceklerini söylüyor. "Türkiye'deki ofis standartlarmı dünyayla yarışır hale getirmeye kararlıyız" diyen Ali Ağaoğlu, ofis projelerine yönelmelerinin nedenini şöyle açıkladı: "Günümüzde Türkiye, dünyadaki tüm markalan, tüm üreticileri, tüm siyasileri, yakından ilgilendiren bir ülke. Bu topraklarda doğup büyüyen Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak biz de, gelişen, kalkınan Türkiye'nin standartlarım dünyayla yarışır hale getirmek adına her gün üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyor ve iş hayatmda basan için huzurlu bir çalışma ortamının gerekliliğine inanarak ofis konseptini geliştiriyoruz."


Ağaoğlu, İstanbul'daki ofis talebini karşılamak için hayata geçirdiği My Prestige, My Office Ataşehir, My Office Gold ve My Office 212 projelerinde de konut sektöründeki başarısmı bu alana taşıyor. Ağaoğlu, moder ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla, hem Basın Ekspres Yolu'nun hem de Maltepe'nin iş dünyası açısından daha da gelişeceğini düşünerek bu bölgelerde 2 yeni ofis projesini hayata geçiriyor. Basın Ekspres Yolu'nda yer alan "My Office 212" ve Maltepe'de yer alan "My Office Gold" projelerini '10 bin Peşin Ofis Sizin' slogam ile aynı anda satışa sunan Ağaoğlu taksitleri Mayıs 2012'de başlatıyor.

1 günde satış rekora
Ayazma'da yer alan My World Europe Projesi'nde 2 bin konutu 1 haftada satarak rekor kıran Ağaoğlu, kampanya ile 30 Mar satişa sunulan My Office Gold projesini, bi: günde tamamen satarak bir rekor daha kır My Office Gold'da yer alan, 52 ofis 570 bin' ile 8 milyon 550 bin TL arasındaki fiyatlarl; alıcı buldu. Ali Ağaoğlu, şunları söyledi: "C projelerimizin satılma hızı nitelikli konut kadar nitelikli ofise de ihtiyaç duyulduğu konusundaki tespitimizin ne kadar doğru olduğunun en belirgin kanıtı. İşadamları, iş yerlerini kendilerine zaman kazandıran, nitelikli hizmetler sunan iş yerlerine uygu fırsatlar arıyorlar."
Hürriyet


Geri Dön