28 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, Maslak'ta 2. Bağdat Caddesi'ni inşa edecek!

Ali Ağaoğlu, Maslak'ta 2. Bağdat Caddesi'ni inşa edecek!

Ağaoğlu, gayrimenkul sektörünün son dönemde adı en çok öne çıkan ismi. Birbiri ardına yaptığı projelerle çok geniş kitlelere ulaşmasını bildi



Ağaoğlu'nu yakından tanıyanlar kendisinin ilginç bir çalışma yöntemi olduğunu bilirler. Portföyünde bulunan 50 bine yakın müşterisi, Ağaoğlu'nun en büyük velinimeti. Örneğin bir proje açıklanacağı zaman önce portföyündeki müşterilerine sunuluyor. Önce onların yararlanması sağlanıyor, ardından piyasaya çıkılıyor.

Ağaoğlu'nun aralarında yakın arkadaşları, iş insanları ve çeşidi çevrelerden 'hatırlı' müşterileri var. Bu kesimden de zaman zaman Ağaoğlu'na talepler geliyor. Geçen hafta açıklanan Maslak projesi ile ilgili de yine ayrıcalıklı bir opsiyon talebi gelmiş bu çevrelerden. Fakat bu talep, söylediğine göre Ağaoğlu'nun prensiplerine takılmış. Ağaoğlu işadamına, "Önce network'umuzdeki müşterilerimize gideriz. Sonra ilk kez müşteri olacaklara yöneliriz. Bu açıdan sıranızı beklemeniz gerekir" yanıtını vermiş. Perakende sektöründe faaliyet yürüten aynı işadamı, bu kez Ağaoğlu'na neden AVM yatırımı yapmadığını sormuş. Ağaoğlu işadamının sorusuna bu konuda ilginç bir projesini ortaya koyan yanıt vermiş. Maslak'ta Eylül ayında 7 bin 500 konutluk bir projenin açıklanmasına dönük hazırlık yürüten Ağaoğlu, "Aynı yere öyle bir cadde kuruyoruz ki alışverişin ve yaşamın merkezi olacak. Adeta ikinci bir Bağdat Caddesi inşa edeceğiz. Kiralanabilir alan 250 bin metrekare olacak. Yani Ağaoğlu AVM yapmaz, cadde yapar" yanıtını vermiş.
Ekonomist


Geri Dön